Sayfa 854/882 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Şirketlere yaptırdıkları enflasyon muhasebesini zavallı emeklilere yaptırsalar da görseler anyayı konyayı...Gerçi bu güruh ondan da anlamaz ya...Neyse...

Asıl önemli konumuza gelirsek...Yatırırım fonlarına ek vergi ile ilgili analizimde de belirtmiştim...Kısmen fon satışları görülmekte bazı hisselerde...Bakalım piyasayı ne kadar etkileyecek bu gidişat...Hadikap şu ki, portföy dağılım raporlarını ayda 1 gönderiyorlar yani biz mevzuyu anladığımızda iş işten geçmiş olacak...Yine de reaksiyonlarını tahlil için bir ipucu olur piyasa oyuncuları açısından...Önemli bir şey görürsem yazarım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bu konuda çok ısrarcı olmama rağmen rekabet koşulları ve ikili sözleşmeleri bahane ediyorlar..
    Genel kurula katılabileceklerin sayısı iki elin parmak sayısını geçmez malum herkesin kendine göre işleri oluyor malum olduğu üzere uzak mesafede olan yatirimcilarda var toplantıda konuşulup da kap a haber olarak bildirmemeleri hangi prensiplere aykırı olabilir yönetime zerre kadar güvenmiyorum senelerdir söyledikleri hep fos çıktı yatırımcılardan daha ziyade kendi yakın çevreleri ve kendileri nemalaniyorlar izlenimini çok güçlü şekilde hissediliyor berkosan şirketin namusudur velavki yönetim namusustur.

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Genel kurula katılabileceklerin sayısı iki elin parmak sayısını geçmez malum herkesin kendine göre işleri oluyor malum olduğu üzere uzak mesafede olan yatirimcilarda var toplantıda konuşulup da kap a haber olarak bildirmemeleri hangi prensiplere aykırı olabilir yönetime zerre kadar güvenmiyorum senelerdir söyledikleri hep fos çıktı yatırımcılardan daha ziyade kendi yakın çevreleri ve kendileri nemalaniyorlar izlenimini çok güçlü şekilde hissediliyor berkosan şirketin namusudur velavki yönetim namusustur.
    %31 imtiyazla şirketin %100 yönetimini hükmet gerideki %69 Luk çoğunluk hiçbir şeyden haberi olmadan ışıksız kör uçuşu yapsınlar ne ala dünya neymiş prensipleri gereği açıklama yapamıyorlar mis yalancı uckagitcilar.

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sayın Akinkktrk ne dese haklı...Rezalet !...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    yorumlayalım please

6.  Alıntı Originally Posted by notamah Yazıyı Oku
    yorumlayalım please
    İspanya tarafıdır ..

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın Akinkktrk ne dese haklı...Rezalet !...
    Sevgili berkosan paydaşları yatırımcılar olarak yoğun bir şekilde SPK ya şikayette bulunup geriye dönük berkosanda yapılan işlemleri detaylı bir şekilde inceleme talep edelim bakalım bu işlerde yönetimi n veya çevresindekilerin dahiliyeti vermidir. Sayın yöneticiler umarım buralarda yazılanları okuyup dikkate alırsınız yoksa bu böyle devam etmeyecek herkesin hesap verilebilir ligi olmalı.

Sayfa 854/882 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •