Sayfa 415/461 İlkİlk ... 315365405413414415416417425 ... SonSon
Arama sonucu : 3687 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. dün kirada evi olan bir arkadaşımla yaptığım konuşma...

bu beyaz yakalı kültürlü denilen tayfadan korkacaksın...

kanun benim yanımda diyip çocugun psikolojisni bozdu...

polis zoruyla evden attılar...dedim bu eksik verilen kiralar fark falan alamıyor musun yok dedi...

üstüne birde sitenin aidat borcunuda bu ödemiş...

100,000 lira...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Notere gidilir aynı anda hem kira sözleşmesi hem de tahliye taahhütnamesi yapılır.
    Kira sözleşmesi tarihi 1 ay öncesi olacak şekilde yapılır

Not:Eski kabusum olan ev sahipliğinden 3 ay önce kurtuldum.Sadece oturduğum dairem kaldı
    Kira sözleşmesi tarihini 1 ay önce olacak şekilde onaylayacak salak bir noteri rüyanda bile göremezsin. Notere böyle birşeyi teklif etsen muhtemelen sizi oradan kovacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Kira sözleşmesi tarihini 1 ay önce olacak şekilde onaylayacak salak bir noteri rüyanda bile göremezsin. Notere böyle birşeyi teklif etsen muhtemelen sizi oradan kovacaktır.
    Kira sözleşmesini noterde yapma zorunluluğu yok.Evde 1 ay öncesine kira kontratı yapıp aynı gün notere gidilebilir.Noter sadece tahliye taahhütnamesini yapacak

yaklaşık 5 sene önce egede bir villayı yabancıya satıp.. / almancı..( para miktarı belirtilmiştir ) o para ile ilk 4 haftada güncel fiyatları ile ortalama fiyatlardan baz alırsak bursa görükle merkez civarı 8 .. kalan diğer 2 ay içinde 17 toplam olmak üzere daire alımı yaptığımı .. hem güncel fiyatlardan hemde tarih tarih yazmıştım.

geldik bu güne..

15 sene içinde Türkiyenin göçmen işgalini baz aldığımızda yapılan araştırmalara göre nufusun % 50 si göçmen olacağınıda burada paylaşmıştım.

2 sene içinde yurtdışına gidiyor olma sebebim ile tüm daireleri satıyorum.

toptan almak isteyen olursa md atabilir.... abuk subuk tekliflerde bulunmamak şartı ile.

daireler sadece nakit satılık !!

herhangi takas vs olmayacaktır. !!

Son düzenleme : EMLAK; 14-11-2024 saat: 12:58.

5.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Kira sözleşmesini noterde yapma zorunluluğu yok.Evde 1 ay öncesine kira kontratı yapıp aynı gün notere gidilebilir.Noter sadece tahliye taahhütnamesini yapacak
    O zaman da salak bi kiracı bulmanız gerekecek.

Kiracı kira sözleşmesini yapmış zaten, niye sonra gidip Notere tahliye taahhüdü yapsın?

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    O zaman da salak bi kiracı bulmanız gerekecek.

Kiracı kira sözleşmesini yapmış zaten, niye sonra gidip Notere tahliye taahhüdü yapsın?
    Yaptığınız kira kontratının hiçbir nüshasını başta kiracıya vermezseniz sorun kalmaz. Noterden çıkarken kontratı kiracıya verirsiniz.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Yaptığınız kira kontratının hiçbir nüshasını başta kiracıya vermezseniz sorun kalmaz. Noterden çıkarken kontratı kiracıya verirsiniz.
    Çok zekice bir hareket [emoji106]

8. Biz ne dedik farklı bir şey demedik de özet anlattım herhalde o yüzden anlaşılmadı

Sayfa 415/461 İlkİlk ... 315365405413414415416417425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •