Sayfa 862/885 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. en büyük dayanağımız bilançosuydu...bilançosu öyle devam ettiği sürece güvenimiz de devam edecekti..ama vurdumduymaz şekilde bilançoyu yanlış göndermeleri ,güvenimizi sarstı...gerçekten de çok geç anladık patronu ...gerçekten de çok üzgünüm...elimdeki hisseler ile inadına tutacağım...bu oyunları elbet bir gün bozulacak...aslında genel kurulda bunların yüzüne yumurta atmak gerekiyormuş...onları rezil etmek gerekiyormuş...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. amenooo günah çıkarma seansına devam hisse giderken araştırılmayan lafı edilmeyen yi uzmanı suzan hanım eleştirilmezken hatta çat ulaşmak istediğinde ben direk ulaşıyorum diyenler şirketi patronu yi suzanı kendileri hariç herkesi suçluyorlar resmen onur efendi sattın meksadan kalan küçük lotlarınla mı mücadeleye devam x de yazmaya başlamışlar hakkınızda neyse yeni hisseler almışsınız birazda oraları güzelleyin

3. Ne oldu kazançkapısı burada yeni hayaller sundun millete yok decatlon yok ingiltere pazarı. Madem bunlara inanıyorsun bilanço için aldıklarında gayet dip fiyattan aldığın mallar ozaman niye satıyorsun ? Bekle 2025'i katla paranı ... Ama hayatınız yalan sizin.

4. arkadaşlar biraz da işinizle uğraşın bence...bakın borsada çok fırsat var...biraz başınızı kaldırıp onlarla ilgilenin...biraz kazanmaya çalışın...akıllı adam işiyle, akılsız adamlar da kişilerle uğraşır....kendinizi akılsızlar gurubuna koymayın...ne ben nede kazançkapısı nede burada yazan herhangi biri kusursuz yatırımcı değil...kusursuz olsak zaten bu gün koçlarla ,sabancılar ile oturup kalkıyorduk...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. "Kendileri hariç herkesi suçluyor" demek ne demek acaba ?!...Sanki her şey normal, kurallara uygun da...Adamlar şirketlerinden birinin finansal verilerini bilançoya dahil etmeyecek kadar gemi azıya almış, ahlaksızlığın dibine vurmuşlar, daha ne olsun ?!..Ben ki yılların piyasa erbabıyım, her türlü dümen gördüm böylesiyle ilk defa karşılaştım ve adım gibi eminim ki bu eleştirileri yapanların en az 2-3 kat hatta belki daha fazla hissem vardır...

Ayrıca, şu bir gerçek ki bu başlıkta hiç bir zaman öyle abartılı bir yorumum kesinlikle olmamıştır, hele de son Scumtech rezaletinden sonra şirketin vasat verilerine devam edeceğini yazdığımda Dünyanın hakaretini yemişimdir...Ama zarardayım...Neden acaba ? Kaldı ki, burada keko ya da Kazançkapısı ya da bir başkası bir şeyler yazıyor diyerekten pozisyon tutma çocukluğunu da asla ve asla göstermemişimdir...Hatta ara ara abartılı bir şeyler paylaştıklarında da gerekli ikazlarda bulunmuşumdur; sonuçta buradaki hiç kimseyi tanımam etmem, hiç kimseyle hiç bir sosyal platformda iletişimim olmamıştır ama zarardayım...Eee ne yani ?!...İlk fırsatta başkalarını suçlayacaksam Allah bana bu aklı neden vermiş acaba ?!

Esasen böyle çocukça yazılar yazanları foruma ilk üye olma sırasında yeterlilik testlerinden geçirmek gerekir...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    "Kendileri hariç herkesi suçluyor" demek ne demek acaba ?!...Sanki her şey normal, kurallara uygun da...Adamlar şirketlerinden birinin finansal verilerini bilançoya dahil etmeyecek kadar gemi azıya almış, ahlaksızlığın dibine vurmuşlar, daha ne olsun ?!..Ben ki yılların piyasa erbabıyım, her türlü dümen gördüm böylesiyle ilk defa karşılaştım ve adım gibi eminim ki bu eleştirileri yapanların en az 2-3 kat hatta belki daha fazla hissem vardır...

Ayrıca, şu bir gerçek ki bu başlıkta hiç bir zaman öyle abartılı bir yorumum kesinlikle olmamıştır, hele de son Scumtech rezaletinden sonra şirketin vasat verilerine devam edeceğini yazdığımda Dünyanın hakaretini yemişimdir...Ama zarardayım...Neden acaba ? Kaldı ki, burada keko ya da Kazançkapısı ya da bir başkası bir şeyler yazıyor diyerekten pozisyon tutma çocukluğunu da asla ve asla göstermemişimdir...Hatta ara ara abartılı bir şeyler paylaştıklarında da gerekli ikazlarda bulunmuşumdur; sonuçta buradaki hiç kimseyi tanımam etmem, hiç kimseyle hiç bir sosyal platformda iletişimim olmamıştır ama zarardayım...Eee ne yani ?!...İlk fırsatta başkalarını suçlayacaksam Allah bana bu aklı neden vermiş acaba ?!

Esasen böyle çocukça yazılar yazanları foruma ilk üye olma sırasında yeterlilik testlerinden geçirmek gerekir...
    eskiden buraları çok kaliteliydi dostum..iki isim altında yazmak ebedi olarak bu foruma veda etmek demek idi..ama görüyorsunuz bir nicki yasaklanınca hemen başka bir tane bulup tekrar yazmaya başlıyorlar...zaten böyle yapacaklarını da ta başından söylemişlerdi...yönetim ile adeta dalga geçiyorlar...

hisse net harici yeni yazma mecraları çıkınca buraları da artık daha az kalabalık olunca yönetim de kendince kimseyi tamamen buradan koparmak istemiyor...oysa kalitenin olduğu yere daha çok yatırımcı gelir...

dün bir şey daha öğrendim...şu suzan o....su eski çalıştığı kurum olan gediği aramış ve sizin müşteriniz olan 3 kişi var bunlar ne zaman satacak diye sormuş...adi reziller...bu üç kişiden biri benim de yakın dostum...evet arkadaşlar nasıl bir yönetim ile karşı karşıya olduğumuzu şimdilik daha iyi anlıyoruz...bunları öğrendikten sonra inadım daha da güçlendi...baştan beri bu hissede kasti ve bilinçli bir baskı var diyordum...bu düşüncem böylece doğrulanmış oluyor...suzan ,enes ve yaşlı mehmet birlikte yatırımcı düşmanlığı yapıyor....yoksa berkosan benzeri hisselerin hepsi uçtular...50 nin altında olan yok...

geçmişte aralarındaki değer farkı sadece %20 olan sanfm un piyasa değeri 5 milyara yaklaştı ama berkosanın hala 750 milyon civarında....bu hisseyi tekrardan çıkaracaklar...elleri mahkum..bu aç kurtlara para lazım...bunu bilerek inadına bekleyeceğim...diğer yatırımcı arkadaşlar artık ne yapar bilemem...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisse net harici yeni yazma mecraları çıkınca buraları da artık daha az kalabalık olunca yönetim de kendince kimseyi tamamen buradan koparmak istemiyor...oysa kalitenin olduğu yere daha çok yatırımcı gelir...
    Evet...Ben de bunun farkındayım, son dönemde nezih bir tartışma platformu olmaktan giderek uzaklaşılıyor ve bu kendi adıma çok can sıkıcı bir durum...Geride onlarca mesaj var bana açıkça hakaret içeren...En son "süzme" deme cesaretinde bile bulundular...Size söyledikleri bunların yanında hiç bir şey yani...

Zaten ben de yazıp yazmama konusunda kararsızlık içerisindeyim, her ne kadar bana edilen hakaretler üzerinden birilerine para kazandırmak ahmakça gelse de bu tür platformların devamlılığına olan gereksinim de ortada...Bilemiyorum ve kem söz sahibine aittir diyerekten -kerhen- devam ediyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Evet...Ben de bunun farkındayım, son dönemde nezih bir tartışma platformu olmaktan giderek uzaklaşılıyor ve bu kendi adıma çok can sıkıcı bir durum...Geride onlarca mesaj var bana açıkça hakaret içeren...En son "süzme" deme cesaretinde bile bulundular...Size söyledikleri bunların yanında hiç bir şey yani...

Zaten ben de yazıp yazmama konusunda kararsızlık içerisindeyim, her ne kadar bana edilen hakaretler üzerinden birilerine para kazandırmak ahmakça gelse de bu tür platformların devamlılığına olan gereksinim de ortada...Bilemiyorum ve kem söz sahibine aittir diyerekten -kerhen- devam ediyorum...
    dostum seninle geçmişte de tartıştık..birbirimizi hep yanlış anladık..belki de birbirimizi hiç tanımamamız nedeniyle böyle oldu..ama seninle tartışırken bile güzel bir seviye vardı...okumuş akıllı adamların tartışması bile bazen çok güzel olabiliyor...ben seninle tartışırken hep bu kaliteyi gördüm...bel altına gitmeden ,hakaret etmeden, düzeyli bir tartışma oldu..zaman zaman yeri geldiğinde özür dilemesini de bildik..

o yüzden de bu gün seninle şu anda olduğu gibi olumlu bir ortamda konuşabiliyoruz..

malum kişinin ise amacının ne olduğunu sen de dahil herkes anladı...telegram yetmiyormuş gibi burayı da pislik çukuruna çevirme gayretine girdi...ne kadar kaos ne kadar bel altı hakaret o kadar yatırımcıyı bezdirmeye dönüştü...

borsada geçmişte gedzada tahtacı ile inatlaşmıştım...tabi o vakitler daha tecrübesiz idim..tüm sermayem ile pozisyon almıştım...1,5 yıl inadına sabır etmiştim..bu gün ise şükürler olsun ki tek hissede değilim...buda benim elimi daha da rahatlatıyor...dayanma gücüm geçmişte göre çok daha iyi...buradaki pozisyonumu yıllarca unutabilecek durumdayım..

burada hep birlikte dayanışma içine girmemiz lazım...karşımızda yatırımcı düşmanı kurt sürüsü var..biz sabırlı olduğumuz sürece onların da paraya ihtiyacı olduğu sürece biz kazanacağız bu sinir harbini...

Sayfa 862/885 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •