Sayfa 902/998 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912952 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hap işinden yıllık 10 milyar dolar geliri varmış.

Size söylemiyorum, yanlış anlamayın ama;

"Ahalinin ağzı beşibiryerde bozuyor, götü mecidiye sıçıyor."

Dünya Captagon pazarı 5.7 milyar dolar bunlar 10 milyardan kapıyı açıyorlar hadi öyle olsun, 13 senede bütün parayı kendi alsa bile zor, zaten yalnız yedirmezler bu kadar para toplanmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O nedenle cooperate bondu ile Euronbondu ayiramayan bir bos kafaya ne desek bos.
    Boş kafa baya iyiymiş, ben yıllardır göt kafa diyorum yine faydası yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

BAĞ-GUR Emeklisi, perişan bir şekilde maaş zammını beklerken.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ne haramı "KÜLLİYEN HARAM" örneğin ben MP önce Fetöcüların, sonra Tüpçünün eline düşmüş MP biletine zinhar elimi bile sürmem.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Boş kafa baya iyiymiş, ben yıllardır göt kafa diyorum yine faydası yok.
    Adam gitmis Turkiye gibi borcunu borcla odeyen ulkenin Eurobond una risksiz yatirim diyor.

Ulan 3 kurusluk beyni olan bi dusunur neden bir yatirim araci %8-9 dolara faiz veriyor diye

Herkes finans borsa yada iktisat bilmek zorunda degil

Bilmiyorum dersin hataliyim dersin ogrenmeye calisirsin oda yok

Cem Yilmaz in dedigi gibi Turklerde bilmiyorum diye bir sey yok illa cevap verecek

Eurbond risksizmis

Birde ustune hakaret ediyor

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Suriyede boyayı bulsak fırça yoktur, hadi onu da bulduk merdiven kırıktır, boyacının da sağlam kaldığı malum değil, maslahatgüzarın boyayacak hali yok ya, zaten bayrağı çeken 4 kişi.
    abi geçen bi haberde vardı Suriye de işler normale dönüyor diye kaldırım taşlarını boyuyolardı

asfalt döküyolarmış

artık toyota ları da bi guzel yıkarlar

foşur foşur, bizim fenomenleri gonderelim bi kopurtsunler iç dış

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Sana kızmıyorum. Bu forumda adamın teki eurobond risksiz yatırım diyor bunu okuyan kimsede kalkıp "abi naptın o kadarda değil," demiyor.

Bende niye sasiriyorsam?

Garibim bı bilse benzer yatırım araçlarının zamanında analizini yazanlardan biriydim.
    amed abi iyi ki amarigadasın

burada yaşıyo olsan değerin bilinmezdi

iyi ki beyin göçü yapmışsın burada herkes prof.

1995-1996 eğitim öğretim yılında üniversitelerde 6 bin 719 profesör, 3 bin 674 doçent, 6 bin 355 yardımcı doçent olmak üzere toplam 16 bin 748 öğretim üyesi varken şimdi 36 bin 740 profesör,23 bin 933'ü doçent, 44 bin 741'i doktor öğretim üyesi toplam 105 bin 414 öğretim üyesi sayısına yükselmiş. deniz hocam dan alıntıdır bu kısım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    amed abi iyi ki amarigadasın

burada yaşıyo olsan değerin bilinmezdi

iyi ki beyin göçü yapmışsın burada herkes prof.

1995-1996 eğitim öğretim yılında üniversitelerde 6 bin 719 profesör, 3 bin 674 doçent, 6 bin 355 yardımcı doçent olmak üzere toplam 16 bin 748 öğretim üyesi varken şimdi 36 bin 740 profesör,23 bin 933'ü doçent, 44 bin 741'i doktor öğretim üyesi toplam 105 bin 414 öğretim üyesi sayısına yükselmiş. deniz hocam dan alıntıdır bu kısım
    Yani zikine sallasan prof vsden geçilmiyor...2 sene önce eşime emar lazım oldu istanbula giderken,tanıdık bir dahiliye uzmanı vardı,baktım kapısında doçent yazıyor,ulen dedim ne zaman doçent oldu bu dedim,neyse filimi çektik 3 gün sonra sonuçlar çıktı almaya gittik,yinede usuluna göre sorduk,hocam dedik sizde bu durum hakkında yorum yapamısınız dedik,adam bana ne siz söyleyin nede ben söyleyeyim dedi bu olay giresunda oluyor,zaten izstanbulda hocamızlan anlaşmıştık pet vs çekmiştik,yani ona kalsa şimdi bizim hanım ölüydü,adam resmen sen ölüsün dedi,işte buda doçent,bir doçent ver,bide doçentçik,maramara üniversitesindekide doçentti bir çok kitabı var,bizdekinin bir moku yok,marmaradaki şimdi prof oldu,işte böyle ğlkedeki eğitim durumu,öyleya adamın biri imam okulu ilk mezunu iktisatçı,ekonomist oluyorda bunlar neden olmasın,keçiörenliye gelirse o zaten ankarada yaşıyor abd süsü veriyor kendisine.

Sayfa 902/998 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •