DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adam gitmis Turkiye gibi borcunu borcla odeyen ulkenin Eurobond una risksiz yatirim diyor.
Ulan 3 kurusluk beyni olan bi dusunur neden bir yatirim araci %8-9 dolara faiz veriyor diye
Herkes finans borsa yada iktisat bilmek zorunda degil
Bilmiyorum dersin hataliyim dersin ogrenmeye calisirsin oda yok
Cem Yilmaz in dedigi gibi Turklerde bilmiyorum diye bir sey yok illa cevap verecek
Eurbond risksizmis
Birde ustune hakaret ediyor
![]()
amed abi iyi ki amarigadasın
burada yaşıyo olsan değerin bilinmezdi
iyi ki beyin göçü yapmışsın burada herkes prof.
1995-1996 eğitim öğretim yılında üniversitelerde 6 bin 719 profesör, 3 bin 674 doçent, 6 bin 355 yardımcı doçent olmak üzere toplam 16 bin 748 öğretim üyesi varken şimdi 36 bin 740 profesör,23 bin 933'ü doçent, 44 bin 741'i doktor öğretim üyesi toplam 105 bin 414 öğretim üyesi sayısına yükselmiş. deniz hocam dan alıntıdır bu kısım
Yani zikine sallasan prof vsden geçilmiyor...2 sene önce eşime emar lazım oldu istanbula giderken,tanıdık bir dahiliye uzmanı vardı,baktım kapısında doçent yazıyor,ulen dedim ne zaman doçent oldu bu dedim,neyse filimi çektik 3 gün sonra sonuçlar çıktı almaya gittik,yinede usuluna göre sorduk,hocam dedik sizde bu durum hakkında yorum yapamısınız dedik,adam bana ne siz söyleyin nede ben söyleyeyim dedibu olay giresunda oluyor,zaten izstanbulda hocamızlan anlaşmıştık pet vs çekmiştik,yani ona kalsa şimdi bizim hanım ölüydü,adam resmen sen ölüsün dedi,işte buda doçent,bir doçent ver,bide doçentçik,maramara üniversitesindekide doçentti bir çok kitabı var,bizdekinin bir moku yok,marmaradaki şimdi prof oldu,işte böyle ğlkedeki eğitim durumu,öyleya adamın biri imam okulu ilk mezunu iktisatçı,ekonomist oluyorda bunlar neden olmasın,keçiörenliye gelirse o zaten ankarada yaşıyor abd süsü veriyor kendisine.
Yer İmleri