Sayfa 121/145 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 961 - 968 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. 10.12.2024 15:19:08 Fade Gıda/Demir: Siparişler eğer bu hızla giderse böyle %35 %40'lara doğru dayanacağını düşünüyorum- CNBC-e

10.12.2024 15:16:37 Fade Gıda/Demir: Özellikle FAVÖK tarafında bu yıl ciddi bir iyileşme göreceğimizi düşünüyorum- CNBC-e

10.12.2024 15:14:42 Fade Gıda/Demir: 2024 yılının Fade grubu için en büyük getirisi Amerika'dan aldığımız siparişler- CNBC-e

10.12.2024 15:12:50 Fade Gıda/Demir: 2024 başarılı bir yıl oldu - CNBC-e
    ...

Haberler gayet güzel de, sıkıntı tahtacı abilerde...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Toplam üretimin % 40'ı Wallmart ve Kroger'e gidecek demek ne demek ?..Böyle bir hisseye küçük yatırımcı ilgisi olmaması gerçekten hayret verici...

3. Yeni makina siparişleri de vermişler. Kapasitede ciddi artış olacağını söylüyor Ykb H.Ali Demir.

4. Uzun bir aradan sonra endekse göre pozitif ayrışma...Not ettik...

üstad, bu pozitif ayrışmadan, biraz daha fazlası.. endeksin yarında bir kırmızı bar üretme olasılığı var..

Son düzenleme : esozcan; 16-12-2024 saat: 20:37.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    üstad, bu pozitif ayrışmadan, biraz daha fazlası.. endeksin yarında bir kırmızı bar üretme olasılığı var..

Tekniği iyi bilen arkadaşlar,verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...Ben de temel analiz olarak kağıdın gerçekten çok ucuz kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim.Teknik ve temel analiz birleştiğine göre çok çok güzel günler,aylar göreceğiz gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    üstad, bu pozitif ayrışmadan, biraz daha fazlası..
    Eyvallah üstadım... Yani artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi çünkü alternatif maliyetleri hesapladığımda daha yeni yeni kâr etmeye başladık...Şaka maka derken pozisyon açalı 5 ay oldu ve PPF getirileri halen aylık % 4 seviyelerinde...An itibariyle kafa kafaya durumundayım...

Burada temel sıkıntı hissedarların yönetime olan inancı, inanmıyor yani; Wallmart, Kroger ihracat vs...Hep demişimdir, bu potansiyele rağmen oldukça şaşırtıcı rasyolardan işlem gören hisseye ilgi sıfır...

Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Tekniği iyi bilen arkadaşlar,verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...Ben de temel analiz olarak kağıdın gerçekten çok ucuz kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim.Teknik ve temel analiz birleştiğine göre çok çok güzel günler,aylar göreceğiz gibi...
    İlginize ben teşekkür ederim...bilgi paylaştıkça çoğalır ve yarar sağlar..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Eyvallah üstadım... Yani artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi çünkü alternatif maliyetleri hesapladığımda daha yeni yeni kâr etmeye başladık...Şaka maka derken pozisyon açalı 5 ay oldu ve PPF getirileri halen aylık % 4 seviyelerinde...An itibariyle kafa kafaya durumundayım...

Burada temel sıkıntı hissedarların yönetime olan inancı, inanmıyor yani; Wallmart, Kroger ihracat vs...Hep demişimdir, bu potansiyele rağmen oldukça şaşırtıcı rasyolardan işlem gören hisseye ilgi sıfır...
    Eyvallah üstadım.. indikatörler sıkışmaktan, cevizli burma lokuma döndü.. ancak yaklaşık bir ay boyunca bol bol yemek nasip olmadı.. gerçi bu biraz da benim sabırsızlığım ve al sat işlemlerimle ilgili..
    günlükler, şimdi biraz daha elle tutulur bir hal aldı.. haftalıklar da ise 6 Mayıstan bu yana inat eden kul yutmaz pozitif sinyal verdi... şimdi sorun, kul yutmaz sonrası OLASI gevşemeyi kullanıp kullanmayacağı..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 121/145 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •