20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
İnsan dışkısı yani bildiğiniz b.ok satan bir şirketi bile halka arz etseniz hiç şüpheniz olmasın milyonlarca yatırımcı hisse almak için talepte bulunur. Tabii burada bir pazarlama tekniği uygulamak gerekir, insan dışkısında yüzbinde veya milyonda birlik oranda bulunan altın ve gümüşü ön plana çıkarıp satılan ürüne b.ok demeyeceksin, ona uygun bir marka ismi vereceksin. Müthiş talep gelir hisselere.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
hangi hisseyi açsam kırmızı -3 -4 % amerikada... noel baba geldi evet :D
Spin off yapacaklar. Aynisini EREGL yapmalı altın işi için. Mesela ERALTIN ismiyle yeni bir şirket kurup altın arama çıkarma üretme satma işini bu şirkete bırakmalılar. EREGLye mali yük binmemeli, yeni kurulan şirket kendi kendini finanse etmeli. Tüm gerekli yatırım finansmanı da böylece EREGL değil ERALTIN tarafından temin edilir. İlk etapta belirli bir yüzde halka arz edilir veya blok hisse satışı ile satılır böylece başlangıç sermayesi çıkmış olur
PLTR 77.30 dolarda. Yukarı yönlü momentum ful gaz devam ediyor. Nasdaq açılalı 2 saat bile olmadan işlem hacmi 50 milyon lota dayandı. Çıkışı destekleyen bir hacim var. 81 dolardaki tarihi zirveye 4 dolardan az kaldı. Bu kağıt yukarı gitmek istiyor. FED'in çomak sokmasına rağmen momentumundan bir şey kaybetmedi.
Yer İmleri