Sayfa 96/300 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 2400 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Trump'a Demokratlar'ın attığı bir kazık...
    Trump güçlü dolara razı olmaz.

Göreve geldiğinde FED binasına bir ziyareti ve Powell'e elense çekmesi bana sürpriz gelmez.
    Trump güçlü dolar istiyor. Uygulayacağı programlar da zaten bu minvalde sonuç doğuracak. Dolar da bu yönde tepki veriyor. Ek olarak Trump Çin Yuanının değer kazanmasını da istiyor mesela 1 dolar 7 yuan değil de 5 yuan olsun istiyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. İnsan dışkısı yani bildiğiniz b.ok satan bir şirketi bile halka arz etseniz hiç şüpheniz olmasın milyonlarca yatırımcı hisse almak için talepte bulunur. Tabii burada bir pazarlama tekniği uygulamak gerekir, insan dışkısında yüzbinde veya milyonda birlik oranda bulunan altın ve gümüşü ön plana çıkarıp satılan ürüne b.ok demeyeceksin, ona uygun bir marka ismi vereceksin. Müthiş talep gelir hisselere.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İnsan dışkısı yani bildiğiniz b.ok satan bir şirketi bile halka arz etseniz hiç şüpheniz olmasın milyonlarca yatırımcı hisse almak için talepte bulunur. Tabii burada bir pazarlama tekniği uygulamak gerekir, insan dışkısında yüzbinde veya milyonda birlik oranda bulunan altın ve gümüşü ön plana çıkarıp satılan ürüne b.ok demeyeceksin, ona uygun bir marka ismi vereceksin. Müthiş talep gelir hisselere.
    :D biste lazım bu hisse. hiç girmedim bu halka arzlara ama buna girerim.

hangi hisseyi açsam kırmızı -3 -4 % amerikada... noel baba geldi evet :D

5.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    intel'de üretim kısmını ayırma başka şirket yapma işi tartışılıyor.
    Spin off yapacaklar. Aynisini EREGL yapmalı altın işi için. Mesela ERALTIN ismiyle yeni bir şirket kurup altın arama çıkarma üretme satma işini bu şirkete bırakmalılar. EREGLye mali yük binmemeli, yeni kurulan şirket kendi kendini finanse etmeli. Tüm gerekli yatırım finansmanı da böylece EREGL değil ERALTIN tarafından temin edilir. İlk etapta belirli bir yüzde halka arz edilir veya blok hisse satışı ile satılır böylece başlangıç sermayesi çıkmış olur

6.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    hangi hisseyi açsam kırmızı -3 -4 % amerikada... noel baba geldi evet :D
    Sen PLTR e bakacan diğerlerini boş ver, 2 Ocakta 80 doların üstünde olsun yeter😊

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Spin off yapacaklar. Aynisini EREGL yapmalı altın işi için. Mesela ERALTIN ismiyle yeni bir şirket kurup altın arama çıkarma üretme satma işini bu şirkete bırakmalılar. EREGLye mali yük binmemeli, yeni kurulan şirket kendi kendini finanse etmeli. Tüm gerekli yatırım finansmanı da böylece EREGL değil ERALTIN tarafından temin edilir. İlk etapta belirli bir yüzde halka arz edilir veya blok hisse satışı ile satılır böylece başlangıç sermayesi çıkmış olur
    güzel fikirmiş hocam. en azından büyüme hikayesi olur, neyin ne olduğu belli olur vs. neyse altın bulunsun da :D ona razıyım

8.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    güzel fikirmiş hocam. en azından büyüme hikayesi olur, neyin ne olduğu belli olur vs. neyse altın bulunsun da :D ona razıyım
    PLTR 77.30 dolarda. Yukarı yönlü momentum ful gaz devam ediyor. Nasdaq açılalı 2 saat bile olmadan işlem hacmi 50 milyon lota dayandı. Çıkışı destekleyen bir hacim var. 81 dolardaki tarihi zirveye 4 dolardan az kaldı. Bu kağıt yukarı gitmek istiyor. FED'in çomak sokmasına rağmen momentumundan bir şey kaybetmedi.

Sayfa 96/300 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •