Sayfa 397/499 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 3985 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

inanılmaz rakamlar alıyor tek kalemde yönetim alkışı hak ediyor.
    46.30 gibi gap var. 37.5-43.5=6 lira 43.5+6 49.5 lira canak katlama hedefi kulpu da 2 lira desek 51.5 civarı hedef.
    burada bi kar al yapıp soluklanmak lazım sonra tekrar grafiğe bakılabilir.bu agresif alımların yılsonuna gelmesinin de bir sebebi vardır muhasebesel olarak

ben kendi maliyetimden uzaklaşamadım henüz para kazandım demem için 50 üzerine atması lazım kısa zamanda.inşallah atar biz de ağırlığımızı gitmeyenlere kaydırırız.burada yeni bir hikaye yazılırsa tekrar değerlendiririz.

param sınırlı teknosadan da kademeli olarak çıkıyorum neredeyse aynı zamanda almıştım oradaki kar %30 u geçti.

suriyenin imarında çimento cam demir çelik inşaat sektörlerinde yılın ikinci yarısı itibari ile ciddi hareketlenme olabilir.beklentiler artarsa önceden satın alınıp ilk yarı bile hızlı hareketler şaşırtmaz.

şişeye saplanıp kaldık diğer dırsatları kaçırmayalım.elde de çok çeşitli hisse oldu banka endeksi hala ucuz ama 12 liradan almadığımız garantiyi 125 liradan almaya el gitmiyor.

bu haftalık beyin fırtınası yeter güzel bir kapanış oldu.şişeye tavan yaptı diyebiliriz.uzun süredir böyle hacim ve endekse ters yükseliş görmemiştik.geri alım da olsa güzel.

2. 3 günde 1 MİLYAR TL

Bu kadar yüklü geri alıma arpa boyu yükseliş

Ne kadar çok hisseden kaçmak isteyen balina varmış hemde 1.5 senedir para kazanmadıkları halde !!!!!

Acaba neden bu kaçış yada iş bankası alımı nerede biter çünkü bitince GÜM

Tek devamı bi haberle olabilir

Biraz şaşı bak şaşır gibi oldu ama benim bakış tarzım aykırıdır bu sayede ekmek yedim

Gerçi o 6 dan alıp 1.5 senede 47 den satma sanırım bi 20 sene daha yaşanmaz )

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    3 günde 1 MİLYAR TL

Bu kadar yüklü geri alıma arpa boyu yükseliş

Ne kadar çok hisseden kaçmak isteyen balina varmış hemde 1.5 senedir para kazanmadıkları halde !!!!!

Acaba neden bu kaçış yada iş bankası alımı nerede biter çünkü bitince GÜM

Tek devamı bi haberle olabilir

Biraz şaşı bak şaşır gibi oldu ama benim bakış tarzım aykırıdır bu sayede ekmek yedim

Gerçi o 6 dan alıp 1.5 senede 47 den satma sanırım bi 20 sene daha yaşanmaz )
    1.5 senedir para kazanamayan ky balinalar al -sat la en azından zarar etmiyor.biakç milyonu olan zaten obinbinde 2 -1 komisyon veriyor onun 5-10 milyon daha da düşük adamlar 2-3 kademede bile para kaldırıyor.
    yatırım fonları zaten çoktan kaçtı diye hatırlıyorum.

ky da uzun süredir epey azalmıştır. 6dan 47 ye 8 kat.aynı mevzu olması için şişenin 350 lira olması lazım.doların 100 lira olduğu bir zaman diliminde neden olmasın

bu geri alımlar bitince güm kısmı risk ama böyle iştahlı geri alım müşteri de çeker yeni oyuncuları getirir diğer açıdan bakınca.

50 ye kadar sürsünler de sonrasına bakarız şu an ederi en az 70 uv hedefi de 140 olmalı idi.

4. Evet hemen öyle gevşemek yok bence. Yelkenleride indirmek yok, gaza da gelmek yok bence. Bugün sadece bu endeskte bir duruş sergiledi oysaki endeks kaç zamandır neler yaptığında ne kadar surundugumuzu unutmamak lazım. En azindan bugünkü hareket biraz nefes oldu diyelim. Bu sevinç bence bir kav günkü cikistan değil de, endeksin son süreçlerdeki düşüşüne karşı göstermiş olduğu performanstan kaynaklı.
    Ha bir zafer sarhoslugu katmasınin normalin bir tık ustunde karşılanması da gayet normal olsa gerek..
    En nihayetinde bizi ilgilendiren bir bilanço ve sektör durumu var. Hemen herşey bir anda olup bitmiyor kanımca. Burada sahibinin alımları önemli ama almadiginda ne olacağı da bir o kadar önemli.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evet hemen öyle gevşemek yok bence. Yelkenleride indirmek yok, gaza da gelmek yok bence. Bugün sadece bu endeskte bir duruş sergiledi oysaki endeks kaç zamandır neler yaptığında ne kadar surundugumuzu unutmamak lazım. En azindan bugünkü hareket biraz nefes oldu diyelim. Bu sevinç bence bir kav günkü cikistan değil de, endeksin son süreçlerdeki düşüşüne karşı göstermiş olduğu performanstan kaynaklı.
    Ha bir zafer sarhoslugu katmasınin normalin bir tık ustunde karşılanması da gayet normal olsa gerek..
    En nihayetinde bizi ilgilendiren bir bilanço ve sektör durumu var. Hemen herşey bir anda olup bitmiyor kanımca. Burada sahibinin alımları önemli ama almadiginda ne olacağı da bir o kadar önemli.. ytd
    Aynen öyle tedbirli yaklasalim ama keyfini de sürelim.

6. Bursa dan Gemlik tarafına geçerken eskiden bir yazı vardı. Şair yazmis. Denizi görürsen şaşırma! Diye.. ytd 🧿 ytd

7. Herkese Selamlar, saygılar, sevgiler...

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Herkese Selamlar, saygılar, sevgiler...
    Selam fedoramca! Herkes diğer elinde olan hisselerin derdine düşmüş olabilir 🤔
    Bunun keyfini çıkarmamanın başka bir izahı olmasa gerek.
    Halis Karataş bir elinde tesbih, ağzında sakız şimdilik izliyor ortamdaki diğer atları.. ytd

Sayfa 397/499 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •