Sayfa 392/436 İlkİlk ... 292342382390391392393394402 ... SonSon
Arama sonucu : 3487 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Mali yapıda toparlanma, bilançolarda net karlar yazılmaya başlarsa hisse fiyatlar bir şekilde hocam, şu ortak satışları da biterse rahatlar, efsane geri döner belki.
    Bayer hocam bu ortak satışlarının sebebini ben daiichi’nin halka arzı veya satışında daiichi ye ortak olmak icindiye düşünüyorum

2. Pek sevmedim bu hareketi, dün ve bugünkü ralliyi düşünürsek ihale fiyata dahil edilmedi bence, 45 milyon usd az bir rakam değil.
    Sayın Marin, mali yapıyı düzeltecek her türlü senaryoya açık olmak lazım, halka arz öncesi şirketi biraz parlatmaları lazım, yüksek karlar falan.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. 45 milyon usd'lik yeni iş alımı da toparlayamadı hisseyi, seneyi 12 lerde kapatsaydı bari.

4. maşallah nazar değmesin güven sıfır şirkete 44 milyon iş anlaşması açıklayıpta hala düşmeye devam ediyor doholun hakkını yememek lazım bir şirketi bu hale getirmek kolay değil işini layıkıyla yapıyor

5.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    maşallah nazar değmesin güven sıfır şirkete 44 milyon iş anlaşması açıklayıpta hala düşmeye devam ediyor doholun hakkını yememek lazım bir şirketi bu hale getirmek kolay değil işini layıkıyla yapıyor
    1 milyon doları kırpışsın Erhon hoca, 45 milyon usd, zaten vurdukça vuruyorlar kafamıza, gelen haberi satış fırsatı olarak kullandılar maalesef.

6.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bayer hocam bu ortak satışlarının sebebini ben daiichi’nin halka arzı veya satışında daiichi ye ortak olmak icindiye düşünüyorum
    iki ortagında aynı oranda hisse satması manidar bedelli öncesinde de aynı şeyi yapmışlardı büyük bir ihtimal bedelli yapacaklar tekrar

7.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    iki ortagında aynı oranda hisse satması manidar bedelli öncesinde de aynı şeyi yapmışlardı büyük bir ihtimal bedelli yapacaklar tekrar
    yapmayın beyler hangi alemde yaşıyorsunuz. Hadi ilk gün anlayamadınız da kaç gün geçti. Son 12 milyon lot esasen satılmadı. Patronlar kendi fonlarına geçirdiler. Kısa ve orta vadede satmayacağız dediler. Yani söylediklerinizin altı hep boş. Bu kadar basit bir şeyi de çözün.

8.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    yapmayın beyler hangi alemde yaşıyorsunuz. Hadi ilk gün anlayamadınız da kaç gün geçti. Son 12 milyon lot esasen satılmadı. Patronlar kendi fonlarına geçirdiler. Kısa ve orta vadede satmayacağız dediler. Yani söylediklerinizin altı hep boş. Bu kadar basit bir şeyi de çözün.
    Evet haklısın ama bir gerçek varki bu orosbu çocukları yatırımcılarını aleni şekilde dolandırdılar bu pic kuruları iki bedelli yaptılar 2. Ve özellikle 3. Çeyreğin çok iyi geleceğini tv ekranlarına çıkarak söylediler küçük yatırımcılara 15-18 fiyat aralığında malı kalakalardılar…ve şirketin fiyatı şuan buralarda borç batağına dönmüş bir karelle karşı karşıyayız…bu orosbu çocukları 3. Bedelliye gitmek icin Can atıyorlar

Sayfa 392/436 İlkİlk ... 292342382390391392393394402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •