Sayfa 409/475 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Küçük enişte hacimde ikinci sırada, eğer salmislarsa küçük enisteyi sıkıntı olmaması için sahneye halis Karataş gelmesi lazım. Yoksa dobrovski olur.. ytd
    açılıştan sonra yukarıya çizen bofaydı 2,2 milyon lot ile

şimdi eksi 250 bin oldu

şirketin yrinde olsam bugünü 200 günlük üzerinde kapardım atılan kurşunların bi anlamı olsun

2. Bu kötürüme, haberin üfürüğü iyi gelmez. Gerçek bir ufleyenin kuvvetli nefesi gerek.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    açılıştan sonra yukarıya çizen bofaydı 2,2 milyon lot ile

şimdi eksi 250 bin oldu

şirketin yrinde olsam bugünü 200 günlük üzerinde kapardım atılan kurşunların bi anlamı olsun
    O topal Sadri hiç sevmem onu, babasını da sevmezdim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sabah ziyaretçi sayısı oldukça fazlaydı. Cineri duyan gelmiş. Şişekolm sendromu yaşatıyor sürekli. Ytd

5. Takas değişiminde gormesekte, dağılımındaki halis mi? Hani şu bizim karataş olan. Ytd

6. Muma bak be

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Takas değişiminde gormesekte, dağılımındaki halis mi? Hani şu bizim karataş olan. Ytd
    Halise’dir Halise..
    Baksana tahtaya!.

Rezil herifler🙄

Al-sat tut değildir.

çıkmadık candan umut kesilmez iki mum var yılbaşıına

Sayfa 409/475 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz