Sayfa 756/1005 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    23s
    Referandumsuz Anayasa değiştirme kabiliyetine doğru yavaş yavaş...

AKP+MHP+HDP = 372
    Kalan 28...

ilk öncelikleri 28 tamamlamak anayasa değişikliği , 2. plan muhalefetin adayına karşı bu grup beraber hareketi halkın karşısında ne kadar tutar yaşayıp görücez.geçen hafta söyledim 2026 nisan veya kasım seçim bekliyorum
    Ben de İris Cibre’nin bu görüşüne katılıyorum hatta Kılıçdaroğlu’nun CHP listelerinden 39 sağcı milletvekilini meclise sokmasını da referandumsuz anayasa değişikliği için yaptığını düşünüyorum. Yoksa aklı çalışan bir genel başkan her parti kendi listesi ile seçime girsin derdi. İttifakta olmak onları baraj engelinden kurtarırdı ve bu da gayet yeterliydi. Şimdi %1-2 oyu olan partilerin 39 mv var ve bunlar potansiyel gelecekteki Akp mv’dir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor
    Yok erken değil de “öne alınmış seçim” [emoji23][emoji23] yersen…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3. Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, şu mesajı verdi: “TL, getiri açısından 2025’te de kral olacak”

4. Squid Game in özellikle 2. sezonunu , para piyasalarında , borsalarda oynayan trade eden herkesin izlemesi lazım bence.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, şu mesajı verdi: “TL, getiri açısından 2025’te de kral olacak”
    Bende ona mesaj ğönderim,hadi ordan, agzı olan neden tl için konuşuyor!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İRAN Mollalar REjimi....
    Adam, Askeriyenin en üstündeki şahıs, General.. GÖREVDE...!

İstanbul/Beşiktaş'ta 15 civarında daire satın alıyor..
    Yeni yapılan çarşıya yakın olan..
    İçinde 150 milyon TL'ye satılan dairede var.. GENERAL alıyor..

Bu generalin maaşı nedir ki?? milyar TL parayı basıyor..

(ismini vermeyelim, başımıza dert almayalım
    Kaynağın sağlam değilse, böyle yazı paylaşmak risktir hocam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    erken seçim olacak heral. ?

herkese mavi boncuk dağıtıyor

Kim inanır, kadir tabikide

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bence yılanoğlu, iyice sıkıştırılmış yay gibi.Önündeki engel kalkarsa ilk önce adil değere ulaşır.O momentumla adil değerin üzerine çıkar ve oradan gevşer.

Kişisel tahminim bu sene 50 üzeri görülür ama oradan sarkabilir...

Bence, TÜRK VARLIKLARI için en büyük risk ;SP500 olacak...Nereden gelir bilmiyorum ama sp500 de zirveden %25-30 düşüş beklerim.

İşte o zaman; FULL ENDEKS short ve ALTINS1-DOLAR(alım) da olmak lazım.

Kişisel bir tahminim var(seviye-zaman),bakalım tutacak mı...

BOŞA GEÇEN YILLAR olmuş.Varlıklar arasında slow geçiş;zenginliğin sırrıymış.

Dolar-altın-ev-araba-borsa vs...Bileşik kaplar gibi.Yükselenden düşene girmek lazımmış....

Sayfa 756/1005 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •