Sayfa 593/601 İlkİlk ... 93493543583591592593594595 ... SonSon
Arama sonucu : 4801 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Hazret-i Spek Lanetullah malı dağıttı şimdi nasıl etsem de toplasam diye yol arıyor, a be akılsız Spek şimdi sana, millet d. Ötüleyle gülmez mi.

Bi de elleri kolları var, onlarda boş durmuyor sürekli bir üretim içindeler..

bu asgari ücret ve faiz düşüşü Spek insan planını bozdu

2. 2024 topluluk adına da hisse adına da iyi geçmedi. Beklentiler gerçekleşmedi. Yıl içinde farklı gerekçelerle de olsa Ceo ve Cfo görevlerinden ayrıldı. Suudi Arabistan şirketiyle yapılan ortak yatırım planından vszgeçildi, Monrol hisse devri Rekabet Kuruluna takıldı, topluluk şirketleri zayıf Euro ve durgunluk nedeniyle Avrupa'ya ihracattan olumsuz etkilendiler. Kartal projesi imar çalışması tamamlandığı halde gündeme gelmedi, Ayazağa bir sonraki yıla kaldı, Fas'taki temizlik kağıdı yatırımı ve Gensenta'nın yeni hat yatoroöı dışında yeni yatırım bildirilmedi, ilaç şirketi yönetimin öngördüpünün aksine zayıf/vasat bir performans göstermek durumunda kaldı. Kısacası; 2024 EİS şirketi için iyi bir yıl olmadı. 2025'e başlangıç bu veriler ışığında ancak temkinli iyimser olabilir, hisse bu yıl da ayağını sürümeye devam edebilir. Yıl içinde 3 haneli rakama geleceğini tahmin ettiğim defter değeri hisseye destek verebilecek bir sigortadır. Bereketli bir yıl olmasını dilerim..

3. Eski Ceo'nun ayrılma gerekçesi olarak gösterilen sağlık gerekçesi balon çıktı. Yalanmış da denilebilir. Yakıştı mı kurumsal itibarlarına?

Eyy sp...bu hissede fiyatı aşağı çekerek mal alamayacağını çoktan öğrenmeniz gerekmezmiydi!Bu metodla ancak elinizdeki maldan da olursunuz.Çünki hisse fiyatı şu anda kelepir öldüm fiyatlarda oldugunu düşünüyorum. Kendi ni boşuna yorma.Bu fiyatlardan ve aşağısından ben alabildiğim kadar almaya çalışıyorum.Muhtemelen 46 seviyesine kadar sarkması olası gözüküyor.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yeni yıla 50 liranın üstünde başlarız hissiyatındayım. Yeni yılda beklentiler var. Bir tahmin olarak değil ama hissiyat olarak 53 liranın hemen altını başlangıç rakamı olarak varsayıyorum.
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bu defa evdeki hesap çarşıya uydu. Hissenin spek0latörünü beğendiğimi yazmıştım. Benzer şeyleri düşündüğümüz ve fırsat tanıdığı için beğeniyorum.
    2024 topluluk adına da hisse adına da iyi geçmedi. Beklentiler gerçekleşmedi. Yıl içinde farklı gerekçelerle de olsa Ceo ve Cfo görevlerinden ayrıldı. Suudi Arabistan şirketiyle yapılan ortak yatırım planından vszgeçildi, Monrol hisse devri Rekabet Kuruluna takıldı, topluluk şirketleri zayıf Euro ve durgunluk nedeniyle Avrupa'ya ihracattan olumsuz etkilendiler. Kartal projesi imar çalışması tamamlandığı halde gündeme gelmedi, Ayazağa bir sonraki yıla kaldı, Fas'taki temizlik kağıdı yatırımı ve Gensenta'nın yeni hat yatoroöı dışında yeni yatırım bildirilmedi, ilaç şirketi yönetimin öngördüpünün aksine zayıf/vasat bir performans göstermek durumunda kaldı. Kısacası; 2024 EİS şirketi için iyi bir yıl olmadı. 2025'e başlangıç bu veriler ışığında ancak temkinli iyimser olabilir, hisse bu yıl da ayağını sürümeye devam edebilir. Yıl içinde 3 haneli rakama geleceğini tahmin ettiğim defter değeri hisseye destek verebilecek bir sigortadır. Bereketli bir yıl olmasını dilerim..
    Eski Ceo'nun ayrılma gerekçesi olarak gösterilen sağlık gerekçesi balon çıktı. Yalanmış da denilebilir. Yakıştı mı kurumsal itibarlarına?
    Son dönemde hisse ile ilgili olumsuz haberleri ve değerlendirmeleri hep sizden duyar olduk oysa yılbaşından hemen önce yeni yıla 53 gibi başlamasını umarım demiştiniz.

Bu hareketleriniz spek olma ihtimalinizi fevkalade yüksek noktalara çıkarıyor. Zira kısa zamanda son derece farklı fikirler serd ettiniz. Hatta öylesiniz desem umarım alınmazsınız.

6. Umarım spekülatör benimdir. Bir ay kadar yurtdışında olacağım. Ne bir şey alırım, ne de bir şey yazarım. Daha önce yazdıklarımın hepsini gerekçelendirmiştim, tekrarları lüzumsuz olur. Bu arada hissede almak istediğimin tamamını aldım. Bundan sonrası- ne olursa olsun modudur. Sağlıcakla kalın,

7. Herkes hisse alırken ve satarken bir spekülasyon yapmış olur ancak manipülasyon yapılan spekülasyon için Max. Fayda sağlamak amaçlı bir çalışmadır.

Ben size spekülatör dedim ama manipulatör demedim. Olmanızı da istemem ve beklemem.

İyi yolculuklar..

Karşılıklı AL/SAT larla fiyatı aşağı çekip yukarıdan sattıkları malları almaya çalışan ey manpltr boşa uğraşma! Bu öldüm kelepir fiyatlardan mal toplayamayacagını sende görüyorsun.Istedigin malı alamayacaksınız.Aldıgın mallar ihtiyacı olan satmaya mecbur kalan çok az sayıda ki yatırımcının mallarıdır.Ey manp..tr bu metodlla bu fiyatlardan boşa uğraşma.Bu durumu anlamak istemiyorsun ama er geç sonun da anlayacaksın diye düşünüyorum!

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Sayfa 593/601 İlkİlk ... 93493543583591592593594595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •