arkadaşlara selam ASTORA DEVAM UZUN SÜRE BURDAYIZ İNŞALLAH...
arkadaşlara selam ASTORA DEVAM UZUN SÜRE BURDAYIZ İNŞALLAH...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Uzun vade beklentili gözüküyor da...
Kısa vade sıkıntılı mı acaba?
Gevşeme/düzeltme artık ne dersiniz, %25 civarlarına geldi...!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Astorun bilançosu ve büyüme hikayesi ile uzun vadeli gazlamaları bilemem...onlara her zaman dikkatli ve mesafeli yaklaştım...borsada duyu ile değil grafikler ve fiyatlar ile yol alırım.
Hissede 15 mayıs 23 - 4 Eylül 2023 tarihleri arasındaki 39 TL - 149 TL fiyat hareketinin sindirme operasyonu devam ediyor...Fibo %78'den (130 lu fiyatlar) büyük dayak diyen hisse 97TL fiyatlarda durulup/dengelenip eğer bu fiyatlarda tutunabilirse tekrar yönünü yukarı çevirir....Eğer çevirirse o zaman bakmak lazım, aksi durumda mal taşıtmaya devam ederler...unutmayın zaman paradır...
Kalın sağlıcakla...
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Son dönemde borsada bazı
sirketler risk barındırıyor
Astor bu yönüyle güven veriyor bana
Akşam başımı yastığa
koyduğumda rahat uyuyorum
Gerisi teferruat
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri