Sayfa 168/187 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon
Arama sonucu : 1495 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **enerii şirketi, kompozit şirketi ve tümüyle karbon fiber şirketine sahip (olacak)...kompozit ve karbon fiberi çok kolay ve yüksek fiyat ile halka arz edebilir...

**balsu gibi dandik bir şirkete 20 milyar değer biçilierse bunlara 200 milyar değer biçmek gerekir.
    Herneyse artık. 1 doları veren benim hisseleri alır. Yolu açık olsun
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **enerii şirketi, kompozit şirketi ve tümüyle karbon fiber şirketine sahip (olacak)...kompozit ve karbon fiberi çok kolay ve yüksek fiyat ile halka arz edebilir...

**balsu gibi dandik bir şirkete 20 milyar değer biçilierse bunlara 200 milyar değer biçmek gerekir.
    DowAksa kontrolü de Aksa'ya geçerse çok iyi olacak, olur da payları alıp halka arz ederse banko girerim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

DOW, 3500 ton kapasitede 180 milyon dolar ödemişti.. yaklaşık bir 100 milyon da bedelli sermaye artırımları ile ödedi...doların enflasyon karşısındaki kaybını da eklerseniz...kaça satması lazım???

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    DOW, 3500 ton kapasitede 180 milyon dolar ödemişti.. yaklaşık bir 100 milyon da bedelli sermaye artırımları ile ödedi...doların enflasyon karşısındaki kaybını da eklerseniz...kaça satması lazım???
    Oduncuya sormak gerek.
    Kapasite katlandı, sirket olgunlastı. Dow çıkarsa adı KARBOSA YADA KARABORSA OLUR.
    🤣🤣

Hisse fiyatı zirvedeyken, hacim de zirve yapıyorsa ne anlamalıyız

Zirveyi kırmaya mı hazırlanıyor, yoksa mal mı dağıtılıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by kaan- Yazıyı Oku
    hisse fiyatı zirvedeyken, hacim de zirve yapıyorsa ne anlamalıyız

zirveyi kırmaya mı hazırlanıyor, yoksa mal mı dağıtılıyor.
    aksa yordur

7.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Her neyse artık. 1 doları veren benim hisseleri alır. Yolu açık olsun.
    Ben o fiyata vermezdim.

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    DowAksa bir sürü de teşvik aldı.

Örneğin arsayı.

DOW Türkiye'den bedavaya iktisap ettiği (edindiği) bir arsayı satmış da olacak.

Aklım karıştı.

Sayfa 168/187 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •