Sayfa 285/368 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon
Arama sonucu : 2938 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Olur öyle üstad sıkma canını, başarmak ve oyalanmak için yapılan her işte bu tip sıkıntılar çıkabilir.
    Yapılması gereken aksilikleri hoş karşılayabilmektir, İşin esprisi buradadır.
    Yaptığın iş seni sinirlendirip üzüyor ise bırak gitsin. Sağlık daha önemli.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Olumsuz gelen haberlerden başka bir şey yok şu an burada.
    Amaç elde ki malları kapmaksa kaptırmıyoruz kardeşim.
    Altta 9715 aylık pivot desteği ve 150 günlük ema izleyelim yarın için.
    XU100 Kırmızı kanal altı kapattığında, ertesi günde üzerine çıkamayınca aşağı yöneldi.
    Graftaki ince siyah çizgi 9.450 idi. Önemli bir seviye olduğu için.

3. Güncel resimde 9450 rakamının çizgisi, kırmızı 2. kanal kesikli çizgi ve turkuaz kanal orta kesikli çizgi aynı yerde.
    Buranın altı kapanışlarda 9100 - 9200 kırmızı kanal alt bandı.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Olur öyle üstad sıkma canını, başarmak ve oyalanmak için yapılan her işte bu tip sıkıntılar çıkabilir.
    Yapılması gereken aksilikleri hoş karşılayabilmektir, İşin esprisi buradadır.
    Yaptığın iş seni sinirlendirip üzüyor ise bırak gitsin. Sağlık daha önemli.
    Dediğin gibi Üstadım bu işler hep böyle...!!!

Doğru bilgiye ulaşmak çok zor. Bulunca da çözmesi ayrı bir dert, yapması ayrı bir dert...!!!

Benim çok bir zamanım kalmadı. Bir an önce bitirip uzaklaşmak istiyorum...

Eğer işin içine tam dalacak olursa 1 yıldan önce çıkamam. Adamın 70 tane göstergesi var. Aylık 99$ 'dan kullanım izni var. İşe yarıyor ki, kullanılıyor. En bilindik Boolemberg ekranında mevcut. Ona zaten güç yetmiyor...!!!

Bana acil olarak, Setup ve CountDown kısımlarını içeren Sequental bölümü olsa yeterli...

Az önce bayağı bir çözümleme yaptım. Yarın ve sonrasında inşaAllah sakin kafayla kodlarda gerekli değişiklikleri yaparım...

Benim asıl derdim;

- Paylaşım yaptığımda olası bir hatanın olmamasında...!!!

- Ola ki; birisi bu sinyallere göre işlem yaparsa, istemeden de olsa mesuliyet altına girmiş olabilirim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

sende az değilsin heeee. Grafiğin en dibinden sıyırdın aldın hisseyi bi de şarkı türkü çaldırıyon. Kız sana helal olsun tas kebap pilav azucuk zahmetli olacak ama güzel günler göreceğiz diye düşünüYORUM
    Hani bi laf var ya "olduğu kadar, olmadığı kader" Bu sefer olacak umarım. Dilerim.
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Şu anda Alyel ablamın kaada gözümü kestirdim. çok oynaşıyor. Kız abla keşke o gün vereydik. Ne kadar güzel olurdu beeee Dur dur acele etme yine zirve tazeler çok kimsenin gözü var orada. Takasa bakıyomda bişiler olacak gibi.
    Ne demistin; oldugu kadar, olmadigi kader.
    Olursa kizlarin ceyizine uc/bes tencere tabak koyarim, bir/iki carsi pazar yaparim. Tekaut maasiyla zor, anlarsin. Kismet.
    Emeginin farkindayim, helalligimi vermeyi unutma.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    2 Gündür moralim bozuk...!!!

O kadar emek verdim, kodladım ama sistemin orijinal bazı görüntüleri ile benimkileri karşılaştırdığımda, yer yer farklılaşmalar olduğunu görünce ve bunları hangi mantığa göre ayarlayacağımı bilemeyince iyice çöktüm...!!!
    Evlatlardan onemlisi yok, onlar icin varliginin geregini dusun, kendini yipratma.

Park fotosundaki patilicana/rabbin dilsiz kuluna eksi bes derecede , karnini doyuracak bir lokma mama verdiysen, otesini dusunme.

Seni okuyup, takip edenler anlayacak izana sahipse, almistir alacagini zaten ve alacaktir kismetinde olanlari sonrasinda.

Kisa yoldan, emeksiz kazanc pesinde olanlarin iflahi yoktur, uzulme onlara.

Saglicakla...
    Son düzenleme : alyel; 26-02-2025 saat: 02:17.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Sık dişini Selim, şunun şurasında 2 günü kaldı...!!!

2 Gündür moralim bozuk...!!!

Valla üstad konu senle alakalı değil yanlış anlamayasın.
    ama sanki bu arkadaşlar "üstünüze hafif bi şeyler giyip gelin" dercesine bize bakıyor. Kötü yola düşecekmişiz gibi bir his var içimde. Bak daha yeni de emekli olduk. Maaş almaya başladık sonra halimiz nice olur. Kimse kurtaramaz bizi bu bataktan emin misin üstadım? Bak son kez deyiveriyom. Tecavüzcü Coşkun un kapı aralığından bakan fotosu düştü aklıma nedense.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dediğin gibi Üstadım bu işler hep böyle...!!!

Doğru bilgiye ulaşmak çok zor. Bulunca da çözmesi ayrı bir dert, yapması ayrı bir dert...!!!

Benim çok bir zamanım kalmadı. Bir an önce bitirip uzaklaşmak istiyorum...

Eğer işin içine tam dalacak olursa 1 yıldan önce çıkamam. Adamın 70 tane göstergesi var. Aylık 99$ 'dan kullanım izni var. İşe yarıyor ki, kullanılıyor. En bilindik Boolemberg ekranında mevcut. Ona zaten güç yetmiyor...!!!

Bana acil olarak, Setup ve CountDown kısımlarını içeren Sequental bölümü olsa yeterli...

Az önce bayağı bir çözümleme yaptım. Yarın ve sonrasında inşaAllah sakin kafayla kodlarda gerekli değişiklikleri yaparım...

Benim asıl derdim;

- Paylaşım yaptığımda olası bir hatanın olmamasında...!!!

- Ola ki; birisi bu sinyallere göre işlem yaparsa, istemeden de olsa mesuliyet altına girmiş olabilirim...
    Zamanında uufuk vardı, İnsanlar gördükleri indikatör resmini foruma gönderip ondan çözmelerini isterdi.

Bizde yaşlandık.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 285/368 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •