Sayfa 399/475 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Bu eski haberi tekrar pişirdiler mi ?

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1325027
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu eski haberi tekrar pişirdiler mi ?

Bu sefer sadece alsim değil şirketin tamamına bir teklif yapılmış/yapılacak sanırım bekleyip görücez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,896
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu eski haberi tekrar pişirdiler mi ?

acaba neden? neden ısıtılıyor veya sn zeynelcenin de belirttiği gibi genişletilip sunuluyor.
    geçen haftaki füze saldırılarından sonra bir arkadaş -ismini veremem çünkü izin almadım- bana şöyle bir özel mesaj göndermişti:
    "Sn. tovbekar ,

Bu yeni zuhur edenler; "..." , "..." vb. adeta sizi ve sizin gibi aklıselim yatırımcıyı kaçırmak istiyorlar, uğraşıyorlar.

Bu aslında bizim için müjde olmalı.
    Umarım büyük bir yükselişin başındayız.

Selamlar."

şimdi vehbinin kerrakesi ortaya çıkmaya başladığına göre acaba ne kadar bir yükseliş olacak... benim dileğim ki belki de darı ambarını hatırlamak lazım, sn Fumanın talebi olan 480 TL olabilir belki de nasıl olsa onun gibi işlem yapamam deyip şirketin 2028deki 8 milyar dolar hedefini bekleyebilirim...
    hem 480 Tl hem de 2028 için beklentiler paralel. bu durumda potansiyel gerçekten çok büyük ve neden bu kadar baskı yediğimiz açık hale gelir. dileyelim bütün beklentilerin karşılanıp sonraki hayatımızda güzel açılımlara neden olur...
    bakarsınız bu pası da bizimkiler taca çıkartıverirler. mesela ALGYO bilançosunda 3 milyar TL lik bir vergi karşılığı ayrılıvermiş...

5. Eğer gerçekten böyle bir satış anlaşması yapılırsa çinli şirket piyasadaki lotlara da talip olabilir. Tıpkı garantide olduğu gibi.. Esas o zaman seyreyleyin cümbüşü.

6. Yönetim değişirse , çağrı yapma mecburiyeti var.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,896
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yönetim değişirse , çağrı yapma mecburiyeti var.
    satıp başka iş yapmaya kalkanlar mesela Şahenk gibi, çok verimli alanlar bulamadılar. belki ortaklık daha büyük bir alana kayabilir... o zaman çağrı mecburiyeti olur mu hatırlamıyorum. neyse bir netleşsin de bakarız. ben paraları harcamaya bile başladım

8. Oyak , oyakc deki paylarının 2ci kısmını TCC (Taiwan Cement Corp.) ye satınca , TCC çoğunluğu ele geçirdiğinden çağrı mecburiyeti doğdu.

Çağrıya birtek Nuh Çimento cevap verdi .( %5'i Nuh'un idi)

Oyak, oyakc de hala hissedar.

Sayfa 399/475 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •