Sayfa 338/569 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 4547 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Doktor maaslari derken tabiki maas alan doktorlar

Ama kendi ofisi olan doktorlar darphane gibi masallah

gecen yaz Izmirde biriki profesore gitmek zorunda kaldik oglum icin parayi onden veriyorsunuz sekretere

Sekreter cekmeceyi bi acti bildigin balya balya para. Nasilda korkmuyorlar birisi bassa o ofisi falan

Her gelen tabiki nakit oduyor adam demisti nakit su kadar havale ile su kadar

Benim gordugum butun ozel muayenehaneler vergi kaciriyor istisnasiz hepsi

Dusunsene ozel bir doktor sizi ameliyat edecek en son duydugum 150 bin TL idi gecen yaz ufak bir operasyon

en buyuk banknot 200TL den 750 tane kagit demek. ATM den cekemezsin subeden cekeceksin diyelimki tek basina bayansin

Bilmiyorum acaip riskli isler ya biri sizi izlerse falan

Sonuc olarak hepsi vergi kaciriyor. Disci ortodonti doktor profesor farketmez ofisten cikiyorsun park yerinde hep Audi yada Mercedes

Plaka DR tabiki. Vergi kaciranlari bulmak o kadar kolayki

2. Ataturk Uskudar daki köle pazarini kapattirdiginda isyan cikmis

Kim bu isyan edenler?

https://www.facebook.com/share/r/169UtBpAoV/

3. Gazeteci İsmail Saymaz a yurt dışına çıkış yasağı: Pasaportuma el kondu !

Gazeteci İsmail Saymaz, ailesi ile tatile çıkmak isterken hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulduğunu öğrendiğini belirtti. Saymaz ayrıca pasaportuna da el konulduğunu açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...uma-el-2309706

Kaçar maçar ne olur ne olmaz..

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Benim gibi kredi kartı taşımadan kare barkod ile mobilden ödeme yapılabilir.
    elefondan kare kod ve temassız ödemeyi kullanmak büyük kolaylık artık cüzdandan kartı kolay kolay çıkarmıyorum. Bankamatik kartıda taşımıyorum. Karekodla para çekmek yatırmak büyük kolaylık
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gazeteci İsmail Saymaz a yurt dışına çıkış yasağı: Pasaportuma el kondu !

Gazeteci İsmail Saymaz, ailesi ile tatile çıkmak isterken hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulduğunu öğrendiğini belirtti. Saymaz ayrıca pasaportuna da el konulduğunu açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...uma-el-2309706

Kaçar maçar ne olur ne olmaz..
    Buna Müjdat Gezenden bir sözle cevap vereceğim,hakim müjdada diyorki sakın ha yurt dışına çıkayım deme yasaklısınız diyor,müjdatta syn hakimim ben ülkemi seven kişiyim gerek yok diyor,ammaaa yurt dışına kaçacak olanları çok iyi biliyorum diyor

6. Yurtdışına çıkmak, hukuk alanına girmek demek.

Çıkamazsın diyor, benim hukukuma mahkumsun.

İnsan onuru senin neyine.

7. karekodla para çekmek onbinle sınırlı iken kartla yetmişbin çekebiliyorum hatta bazı bankalarda yüzbinde oluyordu sanırım

8. İhtiyacı olan var ise 2.99 demiş

Sayfa 338/569 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •