Arkadaşlar 2024 yılı ve 2025 yılı ilk üç çeyrekte atılan kesinleşmiş kap haberlerini merak ettim...şimdi bunları paylaşmak istiyorum...
2024 yılı ilk üç çeyrekte 40,241 milyon dolar....1,529 milyar tl
...................................23,250 milyon euro.....930 milyon tl
.................................................. ..................94,7 milyon tl
GENEL TOPLAM...........................................2,554 MİLYAR TL EDİYOR...
2025 yılı ilk üç çeyrekte....19,447 milyon dolar.....739 milyon tl
.....................................68,150 milyon euro......2,726 milyar tl
.................................................. ....................1,173 milyar tl
GENEL TOPLAM............................................ ....4,638 MİLYAR TL EDİYOR...
hesap yaparken dolar kurunu 38 tl den , euro kurunu da 40 tl den hesapladım...geçmişteki verileri bu şekilde günümüze güncelledim...geçen yıla göre bu yıl ilk çeyrekte aldığı işler %81 oranında artmıştır...geçen yıl daha çok döviz kuru üzerinden iş alırken bu yıl genelikle tl bazında iş almayı tercih etmiş...döviz kurunun fazla çıkmaması nedeniyle böyle bir tercihte bulunmuşlar...bu yıl romanyada aldığı yüklü (68,150 milyon euro) bir işi ise euro cinsinden almış...yurtiçinde aldığı işlerin çoğu tl bazlıdır..
rakamlardan da görüldüğü üzere işler hala çok canlı...şirket büyümeye devam ediyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bende de moral kalmıyor dostum...hisse çıkmadığı sürece söylediklerimiz havada kalıyor...bu bebiçin işkembesinin dolmasını sonra da sıranın bize gelmesini beklemekten başka çare yok...beklentiler duruyor..şirket çalışıyor ve büyüyor ama şu ortamdaki faizler yüksek olduğu sürece patronlar hisseleri ile sadece oynamayı tercih ediyor...ciddi bir prim yaptırmıyorlar...sadece belli bir bant içinde kendileri çalıp kendileri oynuyor...biz yatırımcılar da sadece izlemekle kalıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1415966
05/03/2025 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde şirketimizin, TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEİAŞ) tarafından 05/03/2025 tarihinde gerçekleştirilen ‘'İTM.501 REFERANSLI, 154 kV NUSRATLI TM TAMAMLAMA YAPIM İŞİ'' konulu ihaleye katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.
Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. tarafından şirketimize ihaleye konu iş için sözleşme daveti iletilmiştir. Sözleşme, taraflar arasında 10 (on) takvim günü içerisinde imzalanacaktır.
Sözleşme baz bedeli 193.807.640 -TL'dir. (Yüz Doksan Üç Milyon Sekiz Yüz Yedi Bin Altı Yüz Kırk, Türk Lirası)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
geçmişte birinci oldukları bir ihale kesinleşmiş arkadaşlar..hayırlı uğurlu olsun...önceki yorumumda kesinleşmemiş ihale sonuçlarını listeye eklememiştim...2025 yılı ikinci çeyreğin ilk siftahı oldu diyelim...![]()
2026 faiz indirim süreci dersek 2027 ve sonrası için hareket beklentisi daha gerçekçi olur sanırım. Bugün ki seansta bile %2 lik değişim oldu. Bir yandan alıp satayım diyorum bir yandan beklemek istiyorum. Mayısta genel kurul olacak umarım öncesinde bir nebzede olsa temettü yada bedelsiz sermaye artışı gelir de moralimiz düzelir.
Hepimiz hemen hemen aynen senin duygularını yaşıyoruz...bir yandan trade edeyim derken iş o noktaya geldiğinde belki bu sefer direncini aşar diye satmıyoruz...sonra da tekrardan bir pişmanlık...yaklaşık 5 defadır aynı duyguları yaşıyorum...faizler bu yılın sonunda uzmanların da beklendiği gibi %30 a düşerse bence borsa çok canlanır...her şeye rağmen hala umutluyum..
Yer İmleri