Sayfa 2161/2195 İlkİlk ... 11611661206121112151215921602161216221632171 ... SonSon
Arama sonucu : 17559 madde; 17,281 - 17,288 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Can Ataklı
    @can_atakli_
    ·
    7s
    BAHÇELİ ENTÜBE EDİLDİ

Halkın büyük tepkisi iktidarı delirtiyor!

MHP'li kaynaklardan edindiğim bilgiler şöyle;

5 Şubat'tan bu yana hiç ortaya çıkmayan Bahçeli kalp ameliyatından sonra taburcu edildi ama bu kez yürümek için yatağından kalkarken yere düştü ve kalça kemiği kırıldı. Bahçeli yoğun bakıma alındı ama ameliyatın etkileri ve diğer sağlık sorunları nedeniyle bitkisel hayata girdi ve entübe edildi.

#Tepki #İktidar #Sağlık #MHP #Türkiye #Bahçeli #Boykot
    Ataklı ENTÜBE yazmış.
    Savcı da nereden biliyorsun?
    Diye soruyor galiba.

Bakalım nereden biliyor?
    Yalan yazmış olabilir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    IBANoğlunun kalemi kırıldı...
    O'nu Selanikliler bile kurtaramaz aywaaa...!

Onlar kendilerini kurtarsınlar.

@erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa....!

Reis "turbun büyüğü daha sonra..." dedi...
    Ben turbun büyüğünü IBANoğlu zannediyordum..

Sence turbun büyüğü kim/ler ne/ler olabilir?
    Çöp poşetlerinden çıkan dolarlar, ihalelerin verildiği kişiler, pek çok rezillik var. Turbun büyüğü, parti içinde bu yolsuzlukları yapanlar değil, dışarıda olup, parti içine bunları yerleştiren, yalılarda oturanlar. Turpun büyüğü Özgür Özel sinyali, Boğaziçi Aşiretine ikazdır.
    İmamoğlu turp falan değil. İmamoğlu, Chp'nin yeni lideridir.
    Ecevit, DSP'yi kurduğunda, kamuoyunda çok ciddi bir baskı oluşmuştu: ''Oylar bölünüyor, birleşin'' deniliyordu. Ve İstanbul mitingi vardı. Ecevit, TV'de bir programa katılmıştı. Önemli bir gazeteci, şöyle söylemişti: Efendim yarınki mitinge, Chp'liler de gelsinler ve Chp bayraklarıyla, flamalarıyla destek versinler.
    Ecevit, ''hayır'' demişti, ''kesinlikle hayır'', Dsp mitinginde, sadece Türk bayrakları ve Dsp'nin ak güvercinli bayrağı olabilir, başka bir partinin bayrağı ve flamaları olamaz. Şayet böyle bayrak ve flamalarla gelirlerse, biz buna izin vermeyiz.
    Gazeteci ''neden''diye sormuştu.
    Ecevit, ''Chp'nin 20 yıldan fazla genel başkanlığını yaptım'' demişti, ''Chp'yi size bir cümleyle tarif edebilirim'':

''CHP, 40 yamalı bohçadır...''

Bu olanlar hayırlıdır. Chp dizayn edilecek. İmamoğlu, cezaevinden çıkacak, diplomasını geri alacak. Chp'nin başına geçecek.

Erken seçim olacak. Chp, çok partili hayata geçildikten sonra ilk kez, %50'nin üzerinde oy alarak, TBMM'de ezici çoğunluğu sağlayacak. Şimdiye kadar alınan en yüksek oylar,1957'de %41,3 ve 1978'de %41,7 idi.

İmamoğlu ise %60'ın üzerinde oyla CB olacak.

Analez tamam...
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 27-03-2025 saat: 06:45.
    @erefefik

4. Sudan'da, Türkiye'nin desteklediği Sudan Ordusu, Kadir gecesi, başkent Hartum'a girdi. Sudan Ordu Komutanı, Abdulfettah el-Burhani de Türkiye'ye geliyor, 11 nisanda Türkiye'de olacak.

Sudan, çok önceden Kuzey(Müslüman), Güney(Hıristiyan) bölünmüştü. Darfur konusunda anlaşamadılar. Çatışmalar başladı.
    Kuzey Sudan bu noktada stratejik bir hata yaptılar, Darfur'u kurtarmak maksadıyla, paramiliter gruplar oluşturdular: Janjavidler.
    Janjavidler, Sudan'da 2021'de darbe yaptılar, başkent Hartum, diğer önemli şehirleri Vad'ul Medeni ve başka önemli bölgeleri ele geçirdiler.

janjavidler, Yemen'de de BAE tarafından desteklenip, milis kuvvet olarak kullanıldılar. Aynı şekilde Libya'da, Cia ve BAE'nin desteklediği, Türkiye karşıtı Hafter'e de destek oldular.

Sudan'ın altın rezervleri, janjavidler tarafından işletilir. Buradan çıkan altın, BAE kontrolündeki GSK ve Tradive General Trading LCC kontrolündedir.

janjavidlere silah, Çad üzerinden giriyor. Çad, gayriresmi olarak Fransız sömürgesi. Alınan silahların finansmanı konusunda İsrail ve Mısır'ın da rolleri var. Altın ticareti konusunda da yine İsrail'in parmağı var.

Dün Sudan Ordusu Hartum'a girdi. Geçen gün ise Vad'ül Medeni ehrini almışlardı. Aynen Suriye'de olduğu gibi çok hızlı ilerliyorlar. Hartum, Sudan'ın Şam'ı; Vad'ül Medeni ise Halep'i.

Bundan sonra, Yemen'de BAE ve Suud etkiisinin azalacağını, Husilerin daha da güçleneceklerini ve bunun İsrail için hiç de iyi olmayacağını söyleyebiliriz. Yine Libya'da, Türkiye karşıtı Hafter'in zayıflayacağını öngörebiliriz.

Türkiye için oldukça iyi gelişmeler bunlar. İsrail için iyi değil. TSK, Doğu Kudüs'e girmeden ''Yeni Roma'' kurulamaz. Şam'da sadece 30 km var. )))))))))))) 4-5 sene önce yazdığımda komikti bunlar, şimdi sadece 30 km var.
    @erefefik

5. Diyor ki, Hindistan'a gidebilirsin...Öbürü diyor ki, ''Hindistan bir karadelik, Hindistan'ı unut.''

Büyük İskender, M.Ö 334'te bunlara bir geçirdi, tee Hindistan'a kadar kovaladı bunları. Bu dürzüler o zaman Hindistan'a geri gittilerdi. Ama geldikleri yere geri gitmediler, güneyde Hindistan'ın en ucunda Cochin denilen yere gittilerdi. Burada Baharat Ticareti yaptılar, hatta dünya baharat ticaretini ele geçirdiler. Kendi tarihlerini de bilmezler, biz herşeyi biliriz be ya.

@erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ..........

Dün Sudan Ordusu Hartum'a girdi. Geçen gün ise Vad'ül Medeni ehrini almışlardı. Aynen Suriye'de olduğu gibi çok hızlı ilerliyorlar. Hartum, Sudan'ın Şam'ı; Vad'ül Medeni ise Halep'i.

Bundan sonra, Yemen'de BAE ve Suud etkiisinin azalacağını, Husilerin daha da güçleneceklerini ve bunun İsrail için hiç de iyi olmayacağını söyleyebiliriz. Yine Libya'da, Türkiye karşıtı Hafter'in zayıflayacağını öngörebiliriz.

Türkiye için oldukça iyi gelişmeler bunlar. İsrail için iyi değil. TSK, Doğu Kudüs'e girmeden ''Yeni Roma'' kurulamaz. Şam'da sadece 30 km var. )))))))))))) 4-5 sene önce yazdığımda komikti bunlar, şimdi sadece 30 km var.
    IBANoğlu olayına da bu gözle bakıyorum, aywaaaa...!
    Cephe gerisi feto kalıntılarından ve selanikli dönmelerden kurtuluyor.....

Not: Biz genel kültür eğitimiyle haşlanmış beyiniz.... ancak bu sıra işe yarıyor.....yapay zekayla bir aywaaaaaa mücadele edebilecek....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7. eyva ne çektin yahuuuu

8. Özgür Aybaş
    @AybasOzgur
    ·
    7s
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu avukatı Mehmet Pehlivan gözaltına alındı.
    @erefefik

Sayfa 2161/2195 İlkİlk ... 11611661206121112151215921602161216221632171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •