Sayfa 723/735 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Kira sertifikası fonları şu dönemde PPF'lere alternatif olarak değerlendirilebilir mi?
    Kısa vadeli kamu ve özel sektör kira sertifikası taşıyan fonlar var ve bazılarının getirisi PPF'lerden çok da aşağıda değil. Forumdaşlar ne düşünür bu konuda?

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dun yazmistim 1000k üzeri tek seferde sattırmiyor benimde dün basima geldi parca parça veya tümü İnternet bankacılığından yapılıyormuş .
    ilk defa boyle bir sey duydum ,bankadanmı yoksa fondan mı kaynaklı bu ?

3. Eksi bakiyemi iade ettiler arkadaşlar. Demekki neymiş hakkını arayan hakkını alırmış. Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    Kira sertifikası fonları şu dönemde PPF'lere alternatif olarak değerlendirilebilir mi?
    Kısa vadeli kamu ve özel sektör kira sertifikası taşıyan fonlar var ve bazılarının getirisi PPF'lerden çok da aşağıda değil. Forumdaşlar ne düşünür bu konuda?
    Kısa vade kira sertifikası fonları, likit yapısı ile para piyasası fonlarına bir alternatif. Örnek olarak Mpf tefasa açık.(Ayrıca Nkolay vaysa Mpf ve Tlk 7/24 anında işlem yapılıyor)

Yalnız min %80 kira sertifikası taşımak zorundalar.

Ben daha esnek yapıları olduğu için katılım para piyasası ve serbest para piyasası fonlarını tercih ediyorum.

Örneğin yönetim gideri düşük olanlar Zp8 0.60, nsp 0.70, Gkh %1.

Çok acil durumlar için nkolay üzerinden Tlk, 7/24 anında satış hesaba geçiyor.

Saygılar

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    ilk defa boyle bir sey duydum ,bankadanmı yoksa fondan mı kaynaklı bu ?
    Banka kaynaklı.

6. Gunluk 0.13 veren bir sey yok iyimi.
    Viop teminati gunluk nekadar veriyor

7.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Eksi ppf için bankaya gittim. Boştaki paramı benim iradem dışında ppf aldığını ve eksi getiri olduğunu anlattım. Abi yarın düzelir düzelmezse yukarıya mail atarız zararı karşılarız dediler. Pek aklım yatmadı ama zararın karşılanacak olması hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Saygılar
    Stopaj oranları %15 olmadan önce garantinin ppfsi GTL fonunu almıştım, %15 olunca garantinin serbest ppf fonu GJH ı aldım.
    Sonra gümüş,yabancı hisse senedi fonu aldım gecelik nemalandırma yaparken %15 stopajlı GTL almış, satarken de benim %10 lu fonları satmış. Üstüne ppf eksi yazdığı için zarar etmişim. Almam gerekenden daha az fon almışım. Adamlar resmen beni tost etmiş
    Şikayet formu doldurdum inşallah işe yarar.

8.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Stopaj oranları %15 olmadan önce garantinin ppfsi GTL fonunu almıştım, %15 olunca garantinin serbest ppf fonu GJH ı aldım.
    Sonra gümüş,yabancı hisse senedi fonu aldım gecelik nemalandırma yaparken %15 stopajlı GTL almış, satarken de benim %10 lu fonları satmış. Üstüne ppf eksi yazdığı için zarar etmişim. Almam gerekenden daha az fon almışım. Adamlar resmen beni tost etmiş
    Şikayet formu doldurdum inşallah işe yarar.
    Direkt zararını talep et kardeş. Yoksa hesabımı kapatırım de. Zarar ertesi gün şak diye hesabında emin ol. Saygılar

Sayfa 723/735 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •