Sayfa 484/915 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 7315 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İbni Meserre'nin Mutezile mezhebine bağlanan görüşlerine göre, Tanrı her çeşit tanım ve niteliğin üstünde, yüce bir varlıktır. Tanrı, bütün bilgileri akıla vermiştir; akıl, bu bilgileri nefs-i küll'e aktarır. Doğa, nefs-i küll'den doğar. Nefs-i küll ile doğanın birleşmesiyse, cism-i küll'ü oluşturur. İnsan davranış ve eylemleri Tanrı'ya bağlanmaz; kendi isteğinin sonucudur. Her oluş belli bir zaman içindedir ve Tanrı isteğinden bağımsızdır. Ölümden sonra ödüllendirilme ya da cezalandırılma söz konusu değildir. Ölüm, ruhun kaynağına dönüşüdür.
    Bende konu kapanmıştır zira renklerle zevkler tartışılmaz imiş.

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ula her gun şerro yeşil ama hala 38.00 nasıl oluyor bu

davud copperfield vardı bi ara
    SABAH tv DE BİRİ herkes dolara bakıyor, ancak Euro yüzde 10 değer kazandı ve bizim tüm alışverişimi
    z nerdeyse euro ile. Bunun enflasyona etkisini göreceğiz demişti.

Yani yüzde 10 deval yedik....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    evet doğru,son günlerde ülkeye kötülük hakim olduğundan bende zamanlan görüşümü yazıyorum.
    Bazen bende bir fırt nefes alabilmek için bişeyler karalıyorum diğer topikte.Ama Nasrettin hoca demiş ya ,bana damdan düşeni getirin diye.Misal senin az yukarda bir adliye hikayen var.Yolu adliye ( yargı) ile kesişmemiş herkese senin ,benim ,ötekinin hikayesi ninni/ masal tadında hoş bir uyku hali verir sadece..

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Peki bu adam hiç ölümü düşünmüyormu ?
    Ölümü düşünen Allah korkusu olan adam karıncayı ezemez. Bunların dini, anlayışı farklı. Büyük İsrail'in hizmetkârı bunlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,818
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    SABAH tv DE BİRİ herkes dolara bakıyor, ancak Euro yüzde 10 değer kazandı ve bizim tüm alışverişimi

Altında var,bu iki unsura göre devüle edildik,ama dolara bakılıyor sadece,çünkü herkes yeşilciya,yani onlara göre,sorsan uçuyoruz siz hainsiniz esas cuntacısınız deniliyor,neyse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,818
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ölümü düşünen Allah korkusu olan adam karıncayı ezemez. Bunların dini, anlayışı farklı. Büyük İsrail'in hizmetkârı bunlar
    İsrailde ABD çocuğu,guya bunlarda onlara soyunuyor tabiki yersen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,818
    Trump’tan Fed’e çarpıcı çağrı! 'Enflasyon yok, faizler hızla düşürülmeli'

https://www.hisse.net/haber/trump-ta...surulmeli-7646

Al faize karşı bir adam daha,ama adam haklı,çünkü ülkesinde enflasyon çok az %3 altında,fedin faizi 4 üstünde,yani 1.5 puan daha inmeli...bizde olay ne,herşey hallaç pamuğu gibi savrulmuş iktidar yemiş içmiş çalmış çırpmış karşı çıkanlarıda evet ireisim sana evet oyuylan yargıyıda teslim ediyorum demişler oda bu güvenlen vur abalıya diyor nasılsa yargı benim emrinde diyerek,bizdeki durumda bundan ibaret.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    sabah tv de bİrİ herkes dolara bakıyor, ancak euro yüzde 10 değer kazandı ve bizim tüm alışverişimi

doĞalgaz ve elektrİĞe yapilan zam fayans Çİmento sektÖrÜne aninda İŞlemİŞ dehŞet fİyatlar havada uÇuŞuyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 484/915 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •