2.70 olan hisse devamlı tavan,tavan gidiyor,ne olduda kel gaza bastı,tavsiyem dikkatli olun kelin işine hiç belli olmaz,zarar yazdığı için fazla almamıştım onlarıda 3 üstüne attığında postalamıştım,hissemi topluyor acaba bile dedirtiyor,zamanında 7 üstüne atmıştım peşinden kademeli satış yaparak 3 altına kadar indirmişti ,şu sıralar bile tavanda 4.35
![]()
Bu topikte elinde olan olacağını sanmıyorum,çünkü zamanında yatırımcısına çok çektirmişti nede olsa iki değneğin ucuda devamlı poklu...ytd.
Cemas :Teknik olarak kısa vade 4.10-3.90 destekleri görünmekte trendin devamı buna baglı..
3.90 altında günlük kapatmadığı müddetçe düşüşler düzeltmedir.
Haftalık 4.10 üzerinde kapatır ise tadından yenmez.
Trend geçişi ve kanal bir üst seviye 4.70 üzeri kapamasıdır.
Sonrasında sırasıyla 5.10 -5.65 -7.33 dirençleri test edilmesi gerekir.
Yarın 4.10 üzeri haftalık kapatması önemli.
Ytd.
Kademe ve hacim analizi acısından bakılacak olursa ;
Bugun kademeler alış ve satış tarafında bomboştu. bunun anlamı;
genelde sert tavana yada tabana kitlemek için hacimsiz yükseltmek yada düşürme takdigidir tahtacının..
izleyip görecegiz
ytd Saygılar
Cemas: Bugun 4.67 ile Tavan kapattı.
Hisseyi teknik analiz kademe ve hacim analizi ile takip ediyorum..
4.71 üzerini tavan yaparak yada hacimli yarın geçer ve üzeri kapanış yapacak olursa
farklı bir senaryo konuşuyor olacağız..
Teknik olarak 4.71 o saaten sonra destek olur ve 5.10-5.40-5.65 ve 7.33 Hacim desteklerse gelecektir ..
7.33 üzeri haftalık kapanış olursa o zaman Ayrıca konusuruz.
Bu durumda 4 yıllık Döngüsel ve dolar bazlı grafikler logaritmik olarak devreye girecektir.
Asla yatrım tavsiyesi olmayıp TEKNİK-TEMEL KADEME VE HACİM ANALİZİ İLE TAKİBE DEVAM EDİYORUZ..
SAYGILAR..
Yer İmleri