Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 881/885 İlkİlk ... 381781831871879880881882883 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    bana göre yazacak birşey kalmadı övülen şirket bilançosu temel rasyolar patron faktörü karamanın koyunu misali ortaya çıktı sadece takip ediyorum yine ortalığa kimler düşecek diye ufuk ile sen ortak payda da buluştunuz yine birinin iyi şeyler yazmasını beklemişsin işte

zamanında öve öve zaten yazacak birşeyiniz kalmadı süslü alıntı cümleler karın doyurmuyor 1 aydır değişen birşey yok benlik durum yok diyerek sıyrıldığınızı sanıyorsunuz eskiden yaptınız zaten bütün yanlışları herkese sanki altın dağıtan bir şirket gibi yazdınız çizdiniz aldırdınız sizlik bir cümlede ben bırakayım da biraz düşünürsünüz belki

"Dünyadaki bütün kötülükler, birilerinin başkalarının iyiliği için hareket etme hakkını kendinde görmesiyle başlar."
    Borsa ne yazık ki kış mevsimini yaşıyor ..(hem global siyasi riskler hem de ülkemize özgü siyasi ve ekonomik riskler yüzünden ) bu ortamda meyve ağaçları meyve veremiyor...aha bu sabah 29,2 milyon dolarlık (1,113 milyar tl lik ) iş kapı atan smrtg sadece %3 primli...borsanın baharında bu kap atılsaydı garanti 3 gün tavan giderdi...bir çok hisse ne yazık ki aynı durumdadır..suç bende değil borsanın kendisindedir...berkosanda gözden kaçırdığımız en önemli şey patronun bu kadar ****** olduğudur..geçmişte şirketi ne kadar aradığımızda yatırımcı ilişkilerinden (o.ev...osmanlı evladı =) ) bayan patronun borsa ile ilgilenmediğini söylüyordu...biz de ona inanmıştık...yanıldım..ama buna rağmen direnmeye devam edeceğim...NOKTA.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. en son durağınız patron oldu heryerden güzellemelerinize eleştri gelince saldırdınız yahu sanki bilmiyoruz olayları neyse bu dönemler gerçek borsacıların dönemi olacak şirket belirlemek zor olacak yeni kağıtlarınızda güzel masallar anlatmanız dileğiyle dinleyenlere iyi uykular

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Borsa ne yazık ki kış mevsimini yaşıyor ..(hem global siyasi riskler hem de ülkemize özgü siyasi ve ekonomik riskler yüzünden ) bu ortamda meyve ağaçları meyve veremiyor...aha bu sabah 29,2 milyon dolarlık (1,113 milyar tl lik ) iş kapı atan smrtg sadece %3 primli...borsanın baharında bu kap atılsaydı garanti 3 gün tavan giderdi...bir çok hisse ne yazık ki aynı durumdadır..suç bende değil borsanın kendisindedir...berkosanda gözden kaçırdığımız en önemli şey patronun bu kadar ****** olduğudur..geçmişte şirketi ne kadar aradığımızda yatırımcı ilişkilerinden (o.ev...osmanlı evladı =) ) bayan patronun borsa ile ilgilenmediğini söylüyordu...biz de ona inanmıştık...yanıldım..ama buna rağmen direnmeye devam edeceğim...NOKTA.
    Piyasa oyuncuları artık çok kısa vadeli kârlar peşinde...Sıfır riskli PPF getirilerinin yıllık %60'ı bulduğu bir konjonktürde TEFAS'ta işlem gören kadim HİSSE fon getirileri (EID, MAC, TKF vb) sadece %5-10 civarında (hatta YAS -%19 ki KOÇ grubu hisse fonu) yani gerek hisse fonlarına gerekse direkt hisse yatırımına taze para girişi beklemek biraz iyimser bir bakış olur... Yaklaşık 1 yıldır bunu defalarca yazmışımdır...Haliyle burada bütün bunların yanında patron faktörünü de eklediğimizde sonuç gayet normal ...Muazzam kâr yapmış, iş, ihale almış hisselerin bile yüzüne bakan yok...Kısa vadede çok fazla olumlu değilim açıkçası...Trump desen ayrı bir manyak...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Piyasa oyuncuları artık çok kısa vadeli kârlar peşinde...Sıfır riskli PPF getirilerinin yıllık %60'ı bulduğu bir konjonktürde TEFAS'ta işlem gören kadim HİSSE fon getirileri (EID, MAC, TKF vb) sadece %5-10 civarında (hatta YAS -%19 ki KOÇ grubu hisse fonu) yani gerek hisse fonlarına gerekse direkt hisse yatırımına taze para girişi beklemek biraz iyimser bir bakış olur... Yaklaşık 1 yıldır bunu defalarca yazmışımdır...Haliyle burada bütün bunların yanında patron faktörünü de eklediğimizde sonuç gayet normal ...Muazzam kâr yapmış, iş, ihale almış hisselerin bile yüzüne bakan yok...Kısa vadede çok fazla olumlu değilim açıkçası...Trump desen ayrı bir manyak...
    Bu ortamın bu kadar uzun surebilecegini tahmin etmiyordum...2008 yılında mortgate krizinde bile piyasalar dip yaptıktan sonra kademeli olarak toparlanmisti..oysa bu gün bu ortam bir türlü düzelmiyor...geçmişi ve bu günü karşılaştırdığımızda ben bu günü daha kötü görüyorum...ülkemizi yönetenlerin ekonomimiz ne olur ?? Yerli ve yabancı borsa yatirimcimiz nasıl etkilenir ?? Düşüncesi hiç yok...sadece biz ne kadar daha iktidarda kalabilirizi düşünüyorlar...İmamoğlu olayı yüzünden bu gün 350 baz puan faiz artırmak zorunda kaldı merkez bankası...bu faiz artışının halkımıza maliyeti bilmem kaç milyar TL Ler olacak..halkımız bu yükün altından kalkmak için dünya kadar vergi vermek zorunda kalacak...senin de dediğin gibi Trump manyaginin ise ne yapacağı belli değil...oysa o gelirse dünya barışa kavuşacak düşüncesi vardı..bende bu düşünceler ile gram altınlarımi bozmustum..şimdiden yüzde 60 da oradan kazığı yedik..kısacası gerçekten de durum kötü...borsaya hiç yatırımcı gelmiyor...bu şartlarda da çok zor..

5. Para Piyasası Fon getirileri böyle olduğu sürece borsaya taze sermaye girişi olmaz...Hem likit hem de getirisi enflasyonun üzerinde olan sıfır riskli bir yatırımdan vazgeçip hisse senedi çukuruna, bataklığına kim girer yahu...Ne zamandır anlatamadık ama...Son 1 yılda "ben trade işinde ustayım" diyenler bile bu getiriyi sağlayamadılar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. tradeyi bilmem de belli kağıtları bazı fonlar ivmelendirdi o tarafı takip eden yine kazandı asıl sorun 1 yıldır piyasanın kötü olmasına sebep şartların değişmemesi halinde bile buradan çıkıp x kağıtlarda güzel beklentili cümleler kuran sözde temelciler hala aynı hatayı yapmaya devam ediyor piyasa herkese hakettiğini veriyor malesef gerçek analist pandemi analisti ortaya çıkıyor

7.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    tradeyi bilmem de belli kağıtları bazı fonlar ivmelendirdi o tarafı takip eden yine kazandı asıl sorun 1 yıldır piyasanın kötü olmasına sebep şartların değişmemesi halinde bile buradan çıkıp x kağıtlarda güzel beklentili cümleler kuran sözde temelciler hala aynı hatayı yapmaya devam ediyor piyasa herkese hakettiğini veriyor malesef gerçek analist pandemi analisti ortaya çıkıyor
    Ssanarsinki devlet sırrı her zaman bilancoyu son dakikaya gönderiyorlar.boyle bir yönetim olmaz olsun.art niyetli Cibuti dilencileri

8.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Ssanarsinki devlet sırrı her zaman bilancoyu son dakikaya gönderiyorlar.boyle bir yönetim olmaz olsun.art niyetli Cibuti dilencileri
    Birtek bedelsiz beklentisi kaldı hisseyi dinemik tutmak için yönetimin başka bir ensturemasyonu kalmadı.tabiki bizim bildigimiz bakalım güven vermeyen yönetim şapkadan tavşan cikaracakmi.

Sayfa 881/885 İlkİlk ... 381781831871879880881882883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •