ONS ALTIN 3317 dolarda-işin ilginci vadelilerlen ayni gitmesi-gram 4148-180 dolarlık ortalama yükseliş.
Yukarıdaki çözümler belki biraz çocukca fakat sinirlenip makul olmayan cümleler kurmamak ve sıkıntı oluşmaması için
.....
Ben çocukken o sırada evimizin inşaatini yapan babam, belediye de ödediği haksız paralar ve çektiği zorluklar için, yine o dönemde TV de yayınlanan Şehir Ve Adam dizisi için ( Anthony Quinn oynuyordu sanırım ) ileride anlayacaksın ,halk adamı olmak nasıl kıymetli bir şeydir diye , tabii çocuktum anlamamıştım, şimdi anlıyorum , kimsesizlerin kimsesi olmayan bir cumhuriyet , kimseye huzur getirmez.
Gecen sene 170 bin TL olan ameliyat aynisi simdi 250 bin lira istemis doktor
%47 artis demek bu. Ben sasirdim acikcasi. ENAG in %73 hesapladigi bir ulkede adam %47 zam yapmis
Ote yandan 5500 dolardan 6750 dolara cikmis.
Dikkatinizi cekerim bu adam gunde 3 ameliyata giren biri. Turkiyede bir tane darphane yok meger ozel darphanelerde varmis
Valla bisikletçi hocam memleketi soyan soyana vicdan merhamet edep haya kalmamış ben üç sene evvel amaliyata 150000 verdim hocam valla hastaneye geliyor dediğin gibi üçtane amaliyata giriyor elindeki çantaya doldurup gidiyo sırf vergiden kurtulmak için bazı hastaneleri bu iş için kullanıyorlar neler neler
Sistem sade vatandaşı düdüklemek üzere.!!!
Dizay edilmiş.!!!
Yıllardır tıkır tıkır işliyor.!!!
Sözde %99 müslüman olan ülkede.!!!
Ahlaksızlık hat safada.!!!
Huzur islamda sloganı atanların .!!!
Hepsi soyguncu.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Valla hocam odama geldi üç sene evvel 150 bin keş çantasına koydu benden başka iki hastasıda vardı yan odalarda parayı doldurdu çantaya omuzuna taktı garajda Mercedes arabasına atladı topuk ne vergi ne bişey
Yer İmleri