Sayfa 517/520 İlkİlk ... 17417467507515516517518519 ... SonSon
Arama sonucu : 4154 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    28.03 de karanlik odada milyon lot alip 100.70 kapatanlara ne oldu ya..nasil bir iluzyon yapmis operasyon çocukları 2 ayda
    18 Mart 2025 XHOLD >>>9752
    2 HAZİRAN 2025 XHOLD>>>8376
    FARK =1376 PUAN

2025 YILI ŞU ANA KADAR HOLDİNG SEKTÖRÜ KAYIP ORANI>>>%14
    2025 YILI ŞU ANA KADAR ALARKO KAYIP ORANI>>>%24,22
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    18 Mart 2025 XHOLD >>>9752
    2 HAZİRAN 2025 XHOLD>>>8376
    FARK =1376 PUAN

2025 YILI ŞU ANA KADAR HOLDİNG SEKTÖRÜ KAYIP ORANI>>>%14
    2025 YILI ŞU ANA KADAR ALARKO KAYIP ORANI>>>%24,22
    2.ceyrek bilanco fiyatlandirma..
    Bu ceyrekte de rezil bir bilanco görecez..alinan kredi de eklemlendi bilancoya..
    Alcar hisse satışı olsa bile bu ceyrek,cok da etkilemez bilancoyu..

3.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    28.03 de karanlik odada milyon lot alip 100.70 kapatanlara ne oldu ya..nasil bir iluzyon yapmis operasyon çocukları 2 ayda
    Bizim bilmediğimiz birşeyler var demek ki ..
    13 mn lot alınmasa nereye düşecekti kimbilir.
    du bakalım ne olacak ?
    benden bu fiyattan mal yok. anca üçün birini alırsın tahtacı.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

4.  Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Bizim bilmediğimiz birşeyler var demek ki ..
    13 mn lot alınmasa nereye düşecekti kimbilir.
    du bakalım ne olacak ?
    benden bu fiyattan mal yok. anca üçün birini alırsın tahtacı.
    Iki aile arasında kavga falan da cikmiyor..aksiyon olsa bizlere..
    Cikar catismasi olsa ,dalia sirketteki butun hisselerimi veriyorum bir kuruma dese..o kurum da itin ugursuzun teki olsa..

Hisse 10 lira olsa, leyla Alaton bloomberg de ,dernekte kadinlarla yaptigi el işi cantalari anlatır hala..

Bunlara bir aksiyon lazim aga..fazla isvicre,norvec hayati yaşıyorlar..

5. 2 Yıldır geri alım var.Geçen yıl ki geri alım dümenini çözdüm.Bu senekini çözemedim.Geri alım olmasa bence düşmeyecek ki.Geri alım işi sanki sağ gösterip sol çakma işi bana kalırsa.Dipten mal toplayıp geri alım haberi çıkınca piyasaya çakıyorlar.Kar ediyorlar böylece.Şirket pahalı alıyor gibi ama ne önemi var ki.Şirket 3-5 sene tutacak illaki kar eder.Geri alımın 2 katını sanki piyasaya yapıştırıyorlar.80 lerden 2 birim al, geri alım haberi sonrası 1 birimi karla sat.Sonra tekrar baskı kur hacimsiz tahtada az miktar satarak çökert aşağıdan tekrar topla.Her ay faizle %3-4 kazan 3 ay sonra alttan ya da aynı fiyatla bile geri alsa spek %12 kar var minimum. Geri alım olurken hacimsiz %25 düşen bir hisse görmedim ben.

6.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    2 Yıldır geri alım var.Geçen yıl ki geri alım dümenini çözdüm.Bu senekini çözemedim.Geri alım olmasa bence düşmeyecek ki.Geri alım işi sanki sağ gösterip sol çakma işi bana kalırsa.Dipten mal toplayıp geri alım haberi çıkınca piyasaya çakıyorlar.Kar ediyorlar böylece.Şirket pahalı alıyor gibi ama ne önemi var ki.Şirket 3-5 sene tutacak illaki kar eder.Geri alımın 2 katını sanki piyasaya yapıştırıyorlar.80 lerden 2 birim al, geri alım haberi sonrası 1 birimi karla sat.Sonra tekrar baskı kur hacimsiz tahtada az miktar satarak çökert aşağıdan tekrar topla.Her ay faizle %3-4 kazan 3 ay sonra alttan ya da aynı fiyatla bile geri alsa spek %12 kar var minimum. Geri alım olurken hacimsiz %25 düşen bir hisse görmedim ben.
    Zaten geri alim yapip ta hisse fiyati yukselen şirket var mi..
    Şişe sasa glyho vs.. milyonlarca lot aldilar gecen aylarda,daha da leş oldular..
    Geri alim işi tam dümen olmuş..

7. Onlar devasa büyüklükte şirketler mal dağınık.Alarko 3-5 bin lotlara vere vere kasten düşürdüler.Düşerken de geri alım yapılmadı.BOFA nın çaktığı günler destek atılmadı.

8. Bugün gitsek Ortaköy'e masanın üstüne 882 mn dolar koysak.Verin holgingin anahtarını desek patronlara verirler mi ? cidden soruyorum.

Sayfa 517/520 İlkİlk ... 17417467507515516517518519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •