Sayfa 729/915 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7313 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    68 oldu,guya savaş bitti,ama kimse bir mok anlamadı bu savaştan,bana göre kazanan iran,iranın dişli olduğu anlaşıldı,olan ölenlere oldu,bu arada trampetin deli olduğu anlaşıldı,bekleyip göreceğiz sonucu...
    Kurulduğundan beri ilk kez canı yandı İsrail'in.

Giden vatandaşları bir daha dönmez.

İsral'e göç hazırlığında olanlar göç etmez.

Bu kadar yıkımdan sonra bu cani millet, baştaki 3 yaratığı sağ komaz.

Bence bunlar az şeyler değil.

2. Ayrıca Gazze Soykırımından bu yana, hiç bir İsrai'li turist, dünyanın hiç bir yerinde dostça karşılanmıyor.

ABD vatandaşları korkudan tatile çıkamıyor.

Bunlar bugün kü değişimler, gelen günlerde dünyanın bu tavrı sertleşecektir.

Filistinlileri güney daha güneye sür, çadır kurdur, sonra o çadırları canlı yayında ateşe ver. kadın ve çocukları çatır çatır yak..

Bunun intikamı alınır.

Bu 12 günde yaşadıkları bir hiç henüz.

3. Bugün borsada 1/2 emekli maaşı aldım. Üç günde bir emekli maaşı kadar aldım. Bu gün kendimi dansöz gibi hissediyorum her yanıma para sokuyor pala. Yatağa atmaya kalkmazsa sorun yok. Korkumdan %5-7 aşağıya yazdım emirleri

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün borsada 1/2 emekli maaşı aldım. Üç günde bir emekli maaşı kadar aldım. Bu gün kendimi dansöz gibi hissediyorum her yanıma para sokuyor pala. Yatağa atmaya kalkmazsa sorun yok. Korkumdan %5-7 aşağıya yazdım emirleri
    Ne bir etli ekmek ne başka bir şey hep talkimi verip, salkımı yutuyor , kim,?

Salih kişi ..

Rizeli Başkanı bile parasız istihdam etmiş bedavaya çalıştırıyor , Konyalilar , Rizelilerden daha tehlikeli görünüyor , boşuna dememişler Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu diye
    Son düzenleme : Desidero74; 24-06-2025 saat: 20:46.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün borsada 1/2 emekli maaşı aldım. Üç günde bir emekli maaşı kadar aldım. Bu gün kendimi dansöz gibi hissediyorum her yanıma para sokuyor pala. Yatağa atmaya kalkmazsa sorun yok. Korkumdan %5-7 aşağıya yazdım emirleri
    İkramiyeyi kapmışsın Alanya ya gidebilirim giderken görüşmek isterim. Allah hayırlı bol kazanç versin inşallah.
    Bende ereğli yi kurtarayım dedim ama o beni dibe çekti. Neyse önümüzdeki maçlara bakacaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ayrıca Gazze Soykırımından bu yana, hiç bir İsrai'li turist, dünyanın hiç bir yerinde dostça karşılanmıyor.

ABD vatandaşları korkudan tatile çıkamıyor.

Bunlar bugün kü değişimler, gelen günlerde dünyanın bu tavrı sertleşecektir.

Filistinlileri güney daha güneye sür, çadır kurdur, sonra o çadırları canlı yayında ateşe ver. kadın ve çocukları çatır çatır yak..

Bunun intikamı alınır.

Bu 12 günde yaşadıkları bir hiç henüz.
    Abi hassasiyetlerin için Allah razı olsun senden.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İkramiyeyi kapmışsın Alanya ya gidebilirim giderken görüşmek isterim. Allah hayırlı bol kazanç versin inşallah.
    Bende ereğli yi kurtarayım dedim ama o beni dibe çekti. Neyse önümüzdeki maçlara bakacaz.
    Konya gelirsen çayını kahvemi içersin etli ekmek de yeriz

pompacıya sordum var mı indirim diye
    bu akşam pompayı 4 cm çekecez pardon 4 tl indirecez dedi
    ver 200 tl lik dedim çıktım depoda 320 tl boşu boşuna ödemeyelim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 729/915 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz