Sayfa 718/1200 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by vitocorleone Yazıyı Oku
    sacro hocam linkte bozulma var mı...dünden bugüne faka bastım...nedir durum..teşekkür ederim
    )

Gordunmu bozulmayi.

Ya boyle sorularla gelmeyin bana. ;))
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Mancınık Yazıyı Oku
    Ya da üç aylıkta zarar açıklamış fakat altı aylık bilançoda kar açıklama ihtimali olan kağıt arıyorum. Artık temel zamanı.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Marshall benim fikrim tabi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,987
    sn sacrosanct,
    teknik olarak hiç bilgim yok onun için temel verilerden hareket ederim... bu yüzden yazacaklarımı hoş görün...
    elimde kozaa, ipeke ve kozal vardı... neredeyse % 50 yaptıktan sonra bu kadar hızlı çıkışın düşüşü olur deyip sizin tabirinizle karda oturmayı beceremeden sattım ( ben sattığımda % 40 kazanmıştım ama şimdi olsaymış % 100 olacakmış..
    cüzi portföyümün bir kısmı ,ile Link büyük bir kısmı ile ALCAR aldım ( aslında büyük kısmı ile Link almak vardı ama 100 lot bile almak dikkat çekiyordu hissede)... LİNK dolar bazlı grafiğine baktığımda ( bir yerde görmüştüm) almayanı dövecekler gibi gelmişti ve iyi bir hedefle ( mesela ilk planda 10) tutuyorum...
    gelelim ALCAR a . malum kağıtlar garantici ve bilançoları sağlamdır. bir de satış söylentileri var ki satılırsa ballı börek olur. ama kağıda baktığımda müthiş bir mal boşaltma görünüyor gibi ( mesela garanti açılışta 6000 lot mal satışa koyuyor gün sonunda 20000 lot mal çıkmış oluyor ki korkutmadı desem yalan olur...
    sonuç olarak geçen yıllarda çok kötü bir ALCAR grafiğiniz vardı. tamam söylediğiniz rakamlar olmuştu ama sizden hiç beklenmeyecek şekilde zamanda 1 ay kadar yanılmıştınız ...... acep o yanılgı paylarını bir kenara atarak göz ucuyla da olsa bir bakabilir misiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    )

Gordunmu bozulmayi.

Ya boyle sorularla gelmeyin bana. ;))
    psikopatsınız hakikaten
    "corleoneler asla unutmaz"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

27/07/2017 TAKAS VERİLERİ
    ____________V_K____________

6.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku

http://imageturko.com/?di=PP4I

bu iş yapar mı ustad
    bu kagıt o kagıtlardan olabılır mı ?
    Arena düşüşe geçti usta napalim.. ???

7.  Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Arena düşüşe geçti usta napalim.. ???
    Arena karı çok düşük geldi tirt oldu

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. son 1 saat ben de link aldım sonunda.
    hayırlısı bakalım
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 718/1200 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •