Sayfa 541/546 İlkİlk ... 41441491531539540541542543 ... SonSon
Arama sonucu : 4363 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Bende burda yatirim yaptigimda ozsermsyesini usd bazinda artirdi 4 5 kat dedim . Borcu 3 4 milyar usd den 1.5 milyar usd ye dusurdu dedim .

Yani bunlar olurken bile hisse imamogluyla %30 dustu onceki dusuleri gec .

Simdide hepsi cikti gitti bu ortada kaldi .

Yatirim degil bu kumar birileri cikarsa ki o birileri bence 2010 dan beri burda yakasini birakmiyor .

Zor yani adı gibi sacma sapan seyler yapip bedelli ile somurmeye devam eder . Ki dedigim gibi wrenhouse denen malida bulmus ki sömürene kadar bırakmaz yakaladı bir kere . Boyle dusunuyorum

2. Son olarak ben cok kagit gordum sorunlu borclu hırsız hepsini yasadım . Hepsinde ne olacagini gordüm .

Bunda ki fark tum borsacilar fonlar korkuyor . Bist 50 de 100 de gezen kagit 2 milyon aboneye elektrk dagitan kagit . Fon yok . Ne yatirim ne emeklilik .

Tahtaya kimse giremiyor korkusundan giren 2 3 kademeye satiyor . Bir araci kurumdan sinyal yakiyor hep ayni kimsenn pek bilmedigi kurum , sonra veris basliyor .

Bunun yatirimla alaksı yok.

Isin garibi 2 lirada 3 lirada yapacagi arsizligi anlasip wrenhouse a devretse yonetimi 25 30 lirada yapabilir . Garip bir adam .

3. 5 sene once gireni bile 30 tl kurtarmaz bunhlunda hesabini yapmistim. 15 sene once gireni 60 lira 20 sene once giren 100 lirada bile rahat edemez .

Durum bu iken 2 3 lirada sıka sıka bekletmenin anlaminida bir tek şahsı biliyor.

Kendinede kimseyede bir faydasi yok

Vestel’i halka arz et, sonra ondan bir Vesbe çıkar onu da halka arz et..

Zoreni halka arz et, dön ondan da bir zoryen çıkart, onu da halka arz edeceğim de, spk başvurularını vs yap ama; yok vaz geçtim yapmıyorum de‼

Bana, dolandırıcılığın tarifini yapar mısın Abidin?

Al-sat tut değildir

5. Hayatta kimseye güvenmeyin en sevdiginize bile ansızın yalnız kalırsınız . Ya karakterinizden vazgecmek zorunda kalırsınız yada sevdiklerinizden ,

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Vestel’i halka arz et, sonra ondan bir Vesbe çıkar onu da halka arz et..

Zoreni halka arz et, dön ondan da bir zoryen çıkart, onu da halka arz edeceğim de, spk başvurularını vs yap ama; yok vaz geçtim yapmıyorum de‼

Bana, dolandırıcılığın tarifini yapar mısın Abidin?

Al-sat tut değildir
    Vestel bu şerefli zamanında mı arz edildi yoksa rahmetli Asil Nadir de mi?

Bu gün itibarı ile zoren alımlarım bitmiştir.
    Bundan sonrası ANZ’nin şerefine kalmıştır.
    Herkese bol kazançlar dilerim.

Al-sat tut değildir.

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Bu gün itibarı ile zoren alımlarım bitmiştir.
    Bundan sonrası ANZ’nin şerefine kalmıştır.
    Herkese bol kazançlar dilerim.

Al-sat tut değildir.
    Yani hedeflediğim lot miktarına ulaşmışımdır, bundan kelli “1 lot almam, satmam”
    manasında😊

Al-sat tut değildir

Sayfa 541/546 İlkİlk ... 41441491531539540541542543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •