Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    6 diplomalı varmış 13 yüksek lisans ver oğlum ver demiş sıkıldıkca diploma almış.

Kitap açmışmıdır.
    Ben bilmem bilenler (dandaşlar) var onlar bilir muhakkak
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 13 diploma nedir ya bir insan nasıl alabilir?
    mühendislik diplomam, okulu bitirdikten hemen sonra başlayıp yıllarca uğraşıp zor bela bitirdiğim mühendislik y. lisansım var. şirketin ücretini ödeyip bizi zorla gönderip 1,5 yıl haftasonlarımı full bloke ederek aldığım bir de mba diplomam var sabancıdan.
    bu kadarını 50 yıllık ömrüme ancak sığdırdım ve kendi adıma oldukça zorlandığım dönemler yaşattılar bana bunlar.
    bir insan eğer dahi seviyesinde iq sü falan yoksa bu kadar diplomayı alamaz. ömrü yetmez.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    13 diploma nedir ya bir insan nasıl alabilir?
    mühendislik diplomam, okulu bitirdikten hemen sonra başlayıp yıllarca uğraşıp zor bela bitirdiğim mühendislik y. lisansım var. şirketin ücretini ödeyip bizi zorla gönderip 1,5 yıl haftasonlarımı full bloke ederek aldığım bir de mba diplomam var sabancıdan.
    bu kadarını 50 yıllık ömrüme ancak sığdırdım ve kendi adıma oldukça zorlandığım dönemler yaşattılar bana bunlar.
    bir insan eğer dahi seviyesinde iq sü falan yoksa bu kadar diplomayı alamaz. ömrü yetmez.
    Yahu ne 5-10 tane diploması ya kardeşim. Bu konunun doğruluk payının olup olmamasını tartışmayı bile kendime utanç kaynağı ve zaman kaybı olarak görürüm.

FDAXİ... bırazdan eksiye geçer

vadeli dün kırmızının altına geçerek yükseliş bitti demiş idi..

spotçular

ak yatırmısı... 1 milyar alış
    garanti... 450 alış
    iş... 350 alış

denüz... o blok thy alıyoru... ona birşey demeyiz

yalama dal la malar bu diploma konusunda pek ses etmiyor.
    onlarda aynı grupta mı acaba
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    13 diploma nedir ya bir insan nasıl alabilir?

demek ki içimizde cahil olup bu işlere Q su çalışan çokmuş bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

ibb’den 85 bin dolar burs alıp amerika’ya giden fatma betül sayan’ın kardeşi ulaştırma bakan yardımcısı ömer fatih sayan'ın 6 fakülte, 2 yüksek lisans, 2 doktora ve 13 sertifika programı bitirdiği ortaya çıkmış.

doğrusu buymuş bende abartmış yahu.

https://eksisozluk.com/6-fakulte-2-y...akpli--8012607

Yutubu de şeytana bunlar pabucunu ters giydirir demişler.

Bencede

Nirvana yaptılar yalanda ve sahtekarlıkda.

Müslümanda olamazlar bence.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. benim bir arkadaşım aile zoruyla tıp fakültesine gitti.
    biz daha lisedeyken bilirdik çocuğun elektroniğe ve bilgisayara çok ilgisi vardı.
    kafa da baya basardı.
    tıp fakültesini bitirdi sonra uzman oldu.
    sonra gitti elektronik mühendisliğini de bitirdi.
    falan filan.
    yani hem mühendis hem doktor olmak mümkün. hem avukat hem doktor olan da vardır. 2 mühendislik bitiren de vardır
    fazlasını bilmiyom öyle bir arkadaşım yok

Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •