Sayfa 441/619 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 4948 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop LXVI

1. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    49d
    Bireysel Kredi ve kartı yasal takibe düşen kişilerin sayısı Haziranda ilk 6 ayda, geçen yıla göre 35% artarak 1.2 Milyon kişiye ulaştı

Takibe düşmüş ve borcunu hala ödeyememiş toplam kişi sayısı ise 4.1 Milyon kişiye ulaştı

Bu işin acısını en çok vatandaş çekiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    49d
    Bireysel Kredi ve kartı yasal takibe düşen kişilerin sayısı Haziranda ilk 6 ayda, geçen yıla göre 35% artarak 1.2 Milyon kişiye ulaştı

Takibe düşmüş ve borcunu hala ödeyememiş toplam kişi sayısı ise 4.1 Milyon kişiye ulaştı

2026 yılında da çekecekler. hatta 2026 full çalışana ve emekliye vuracak. Sanayici biraz nefes alacak. 2027 de seçim öncesi emekli ve çalışana bir miktar düzeltme yapılır. Onlarda iktidara oy verirler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    49d

benim hisse coştu yine
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun madenin Sn Ayasofya.
    Umarım çevreye zarar vermez madenin!!
    Emekli olunca al sat yapmaya çalışacağım ,
    umarım beceririm.
    Abi kıza ful dişçilik yazdım gelmezse dersaneye gidecek oğlan askere gidecek pere lazım. Bugün Allah bereket versin üçüncü yevmiyeye koşuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    2026 yılında da çekecekler. hatta 2026 full çalışana ve emekliye vuracak. Sanayici biraz nefes alacak. 2027 de seçim öncesi emekli ve çalışana bir miktar düzeltme yapılır. Onlarda iktidara oy verirler.
    Çok zor hocam, bildikleri için seçim zamanında yapılacak, memurlar verir yine, nasıl olsa kalem onlarda.

Gene eskort işi dindar nesil eskort işine soyunmuş yahu.

https://www.sozcu.com.tr/devletin-ar...stirdi-p204038
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Paramı verin endeksi istediğiniz yöne süreyim. 2 şort açarım endeks uzaya roket olur, 2 long açarım şelale olur. Garantili...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi kıza ful dişçilik yazdım gelmezse dersaneye gidecek oğlan askere gidecek pere lazım. Bugün Allah bereket versin üçüncü yevmiyeye koşuyorum
    inşallah gönüllerine göre olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 441/619 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •