Sayfa 462/1001 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LXVI

1. İşçi abinin liman tavan olmuş bak o fake değil.

2. big mac menü 345 tl olmuş.

buda usa eyalet bazında fiyatlar.
    https://www.timeout.com/usa/news/thi...america-050225

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    big mac menü 345 tl olmuş.

buda usa eyalet bazında fiyatlar.
    https://www.timeout.com/usa/news/thi...america-050225
    geçen evin oradaki şarküteriye girdim, peynir, tereyağ ve yoğurt aldım. 814 tl tuttu. kredi kartından temassız ile ödedim. 2000 de dese yine öderdim. kendi adıma fiyat algım koptu, neyin ne fiyatta olması gerektiği ile ilgili çoğu zaman fikrim yok. birçok konuda esnafın insafına kalmış durumdayız.
    cumartesi köpeğimi veterinere götürüp iç dış parazit yaptırdım. 3000 TL tuttu. bu her 3 ayda bir yapılan bir uygulama, 3 ay önce 1600 tl ödemişim baktım. dediğim gibi tamamen esnafın insafına kalınmış bir düzen.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    geçen evin oradaki şarküteriye girdim, peynir, tereyağ ve yoğurt aldım. 814 tl tuttu. kredi kartından temassız ile ödedim. 2000 de dese yine öderdim. kendi adıma fiyat algım koptu, neyin ne fiyatta olması gerektiği ile ilgili çoğu zaman fikrim yok. birçok konuda esnafın insafına kalmış durumdayız.
    cumartesi köpeğimi veterinere götürüp iç dış parazit yaptırdım. 3000 TL tuttu. bu her 3 ayda bir yapılan bir uygulama, 3 ay önce 1600 tl ödemişim baktım. dediğim gibi tamamen esnafın insafına kalınmış bir düzen.
    Abi her gün yevmiye alıyorum diye seviniyordum banka hesabına atıyorum oradan masraflara yetmiyor hesap hiç artmıyor. Borsada olmasa açız.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu kısımda baya fazla ödemişsin hocam.

gezmeye gittiğin küçük ilçelerde aşıyı veterinerden al.

kendin yap.

deri altı oluyor galiba zaten çoğu.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu kısımda baya fazla ödemişsin hocam.

gezmeye gittiğin küçük ilçelerde aşıyı veterinerden al.

kendin yap.

deri altı oluyor galiba zaten çoğu.
    veteriner ecza deposundan alarak kendim de uygulayabilirim. ancak veteriner yapılan tüm uygulamaları hayvanın pasaportuna işliyor, ben yaparsam orası boş kalıyor. tatile otele giderken, yurt dışına giderken bizimle beraber geldiği için pasaporta işleme konusu önemli, o nedenle veterinere yaptırıyorum. kazıklandığımı biliyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Sağ olsun Cante, kötü bilanço gönderince biraz daha lot alma şansı tanıdı.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sağ olsun Cante, kötü bilanço gönderince biraz daha lot alma şansı tanıdı.
    Bilanço hakkında düşünceleriniz ne?
    Zarar artarak devam ediyor. Benim gördüğüm. Üretim rakamlarında da düşüş var.

Sayfa 462/1001 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •