evet
aslında yine iyicil davrandı, altında beni kv korkutacağı yeri yazdım oraya bile inmedi, ben taşıyabildim
bugün biraz önce kapattım 3500+ maliyetlileri - zaten 4800 ikinci ana hedefidi bende yazdıydım sanırım, biz de bi soluklanalım fena sürükledi. yine de 4800-4900 üstüne yerleşiyor "sanırsam" affetmem geri dalarım, bakalım
Bunu şunun için yazdım piyasada en düzgün yorum yapan adamlar short ve longlara bakarak yorum yapıyorlar ama o bile tutmuyor zira spotta gerçek anlamda kim de ne kadar var bilmek mümkün değil tıpkı caycinin şirket sahibi gosterilmesi gibi ,
Yani ben güvenmem çok şey gördüm , burada öyledir böyledir onu da bilmem ama havada boş laf etmiş demesinler diye açikladim.
Dün akşam 4900 üzerine attı pek çok shortu patlatıp geri geldi büyük resmi görüp tersini yapmak lazım , ama gerçek bir görüş ne kadar mümkün. zira kim ne ne yapmis , ne yapıyor u iyi bilmek lazım ki ne yapılacak bilinsin bu bize düşmez. Tabii ki de.
4900 günlük kapanış olsaydı pozisyona girecektim ben de Sayın KLP nin peşinden ..
Ancak BTC de 118 I geçemediydi...Bir gözümde ondaydi.
Yer İmleri