Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
Arama sonucu : 72 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Sadece Etherium

1.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    3950-4050 oralara bi salarız gibi görünmeye başladı, oralara kadar kv sıkıntı yok
    Soluksuz gidiyor, satıyorum hep yukarıdan alıyorum iyi olmadı düzeltme yapmadan 4600 olduk .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Soluksuz gidiyor, satıyorum hep yukarıdan alıyorum iyi olmadı düzeltme yapmadan 4600 olduk .
    evet
    aslında yine iyicil davrandı, altında beni kv korkutacağı yeri yazdım oraya bile inmedi, ben taşıyabildim
    bugün biraz önce kapattım 3500+ maliyetlileri - zaten 4800 ikinci ana hedefidi bende yazdıydım sanırım, biz de bi soluklanalım fena sürükledi. yine de 4800-4900 üstüne yerleşiyor "sanırsam" affetmem geri dalarım, bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    evet
    aslında yine iyicil davrandı, altında beni kv korkutacağı yeri yazdım oraya bile inmedi, ben taşıyabildim
    bugün biraz önce kapattım 3500+ maliyetlileri - zaten 4800 ikinci ana hedefidi bende yazdıydım sanırım, biz de bi soluklanalım fena sürükledi. yine de 4800-4900 üstüne yerleşiyor "sanırsam" affetmem geri dalarım, bakalım
    Ne zaman dalacaksaniz söyleyin dalalim bende 4715 gibi son parçaları sattiydim.

ABD enflasyon verisi sanıyorum etkili oldu o nedenle düzeltme yapıyor ama ne kadar yapacak bilmiyoruz bakalım ..

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ne zaman dalacaksaniz söyleyin dalalim bende 4715 gibi son parçaları sattiydim.

...
    olur ... btc'den tedirginim biraz yoksa bir kısım taşırdım herhalukarda, bakalım

5.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    olur ... btc'den tedirginim biraz yoksa bir kısım taşırdım herhalukarda, bakalım

BTC 123 ü geçemedi , ben pozisyon Lara göre oynadıklarını düşünüyorum açıkçası bazen ama her zaman değil ..

Bazen de aynı anda hareket etmediklerinden çıkış modunda bir BTC , bir Etherium sırayla girilebilir belki ...

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

BTC 123 ü geçemedi , ben pozisyon Lara göre oynadıklarını düşünüyorum açıkçası bazen ama her zaman değil ..

...
    Bunu şunun için yazdım piyasada en düzgün yorum yapan adamlar short ve longlara bakarak yorum yapıyorlar ama o bile tutmuyor zira spotta gerçek anlamda kim de ne kadar var bilmek mümkün değil tıpkı caycinin şirket sahibi gosterilmesi gibi ,

Yani ben güvenmem çok şey gördüm , burada öyledir böyledir onu da bilmem ama havada boş laf etmiş demesinler diye açikladim.

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    Levlüm eth 🙂
    3500ü hafif ihlal etti ama uzatmadı
    4800ü alalım - btc çökmemek kaydıynan tabi
    4900 üstü 5800 kaba hedef
    mecburcu alırım ama stop için bişeler yaparım

8. Dün akşam 4900 üzerine attı pek çok shortu patlatıp geri geldi büyük resmi görüp tersini yapmak lazım , ama gerçek bir görüş ne kadar mümkün. zira kim ne ne yapmis , ne yapıyor u iyi bilmek lazım ki ne yapılacak bilinsin bu bize düşmez. Tabii ki de.

4900 günlük kapanış olsaydı pozisyona girecektim ben de Sayın KLP nin peşinden ..
    Ancak BTC de 118 I geçemediydi...Bir gözümde ondaydi.

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •