Sayfa 939/974 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon
Arama sonucu : 7789 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Aynen seçim meçim olmaz artık bu ülkede..
    venezuella bile seçim yapıyor, dostum aliyev'den bahsetmiyorum bile..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Gürsel Tekin, Şubat 2024'te partisinin "kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı" gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.
    Ancak Tekin, CHP'ye bu tarihten bu yana bir istifa dilekçesi sunmadı. Bu nedenle CHP üyeliği hiçbir zaman düşmedi. Kayyumluk için nöbet tutmuş demek. ''
    Zamanında ECEVİT böyle tiplerlen baş edemedi istifa etmişti,peşi malum DSP'yi kurmuştu,CHP içinde nizipçi çoktu,46 senesindede öyleydi şimdide öyle menderes öyle gelmişti CHP içinden,malum 50 yıllarında ülkeye ne yaptığı belli,78 yıllarındada ceviti ali topuz vs gürüpları devamlı yıprattı,2001 kriz yıllarındada hüsamettin aynisini yaptı,zat kurnaz o yoldan böylelerini bulup partiyi içten vuruyor,her ikisinide sever sayardım,gürsel ve kılıçdarı şimdi benim için yok hükmündeler...

3. Enseyi karartmayın..

Öldüremeyen darbe, daha da kuvvetlendirir.

Güçlerini gördük işte..

Bu kadarmış..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
    ONS ALTIN 3512

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Enseyi karartmayın..

Öldüremeyen darbe, daha da kuvvetlendirir.

Güçlerini gördük işte..

Bu kadarmış..
    Bizim yaşımız geçti,söz gençlerde,Atamızda öyle demişti,bu iktidarlan yerle bir oldular,şimdi iyi düşünsünler...

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bizim yaşımız geçti,söz gençlerde,Atamızda öyle demişti,bu iktidarlan yerle bir oldular,şimdi iyi düşünsünler...

Dostum, bizim yaşımız geçti.. bu çok doğru..

ama unutmayalım ki, zaman herkes' e eşit davranır. :=))

7. Prof.Dr. Şule Özsoy Boyunsuz
    @sozsoy796
    Anayasa Hukuku Profesörü, Ph.D in law, Essex Uni 2003, İstanbul Hukuk 92, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi

''Devlet bir siyasi partinin kendi yönetimini seçmesini engelliyor ve yönetici tayin ediyorsa çok partili hayat bitmiştir. Siyasi partiler kanunu 21 çok açıktır. İl kongresi seçimindeki usulsüzlük iddiası seçim kuruluna 2 gün içinde götürülür ve kesinleşir.''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Prof.Dr. Şule Özsoy Boyunsuz
    @sozsoy796
    Anayasa Hukuku Profesörü, Ph.D in law, Essex Uni 2003, İstanbul Hukuk 92, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi

''Devlet bir siyasi partinin kendi yönetimini seçmesini engelliyor ve yönetici tayin ediyorsa çok partili hayat bitmiştir. Siyasi partiler kanunu 21 çok açıktır. İl kongresi seçimindeki usulsüzlük iddiası seçim kuruluna 2 gün içinde götürülür ve kesinleşir.''
    Burada yüksek seçim kurumu nerede ? esas onların konusu bunu sıradan mahkeme karar veremez,verirse herşey çorba olur,üstelik RTE'ninde cumhurbaşkanlığıda yok hükmündedir...

Sayfa 939/974 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •