Bülentin payı azalıyor,şirket ve Kurtmen alıyor,
P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bülentin payı azalıyor,şirket ve Kurtmen alıyor,
Bir zamanlar Beşiktaşk abi vardı. Kutman abinin sinsi planlarını görmemiz hususunda yardımcı oluyordu bize. Beni duyuyorsa kendisi, Duamızı almak için bize bi yol gösterse ne güzel olur. Yoksa halimiz harap.
Amsterdam'dan selamlar.
Bakalım bu fona hisse aktarımının altından ne çıkacak? Hisseyi süründürüyorlar. Makine%110 la çalışıyor.
Arkadaşlar kurtmen temettü vergisinden kaçmak için lotlar fona gidiyor,başka bir durum olmaz, devlet uyuyor böyle açıkları kullanan patronlar için hiçbirsey yapmıyor, aynısını Sabancı ortakkarida yapıyor.
YT.tv.drgildir,
Sağlıklar
Borsada alacagın hissenin partorunu borsacı olmayacak. Patron borsacıysa, sana zırnık koklatmaz. Kutman, özel fon kurmuş. Kendisi alınca kapa haber atıyor ve aldıgı hisseleri fona devir ediyor. ancak hisse %3-5 yükselince fon satıyor kimsenin ruhu dahi duymuyor. Gene fon yukarıdan sattıklarını aşağıdan topluyor. Özel fon üzerinden yatırımcıları dolandırmaya çalışıyor. Herkes bunu dikkate alsın.Tabi yatırımcıların büyükçe bir kısmı akıllanmış. Kutman tahtaya sazan çekemeyince hisse başına 5 kuruş temettü açıklayarak aklınca, sazanların dikkatını çekmeye çalışıyor. Yok efendim yatırımcı sunumundan yıllık şu kadar temettü falanmış- filanmış.
Valla ben kutman gibi adam allah 1 dese, gene de inanmam. dürüst olmayan adam ile ortak olmam.
Nacizane görüşüm budur. Herkes kendisi kararını versin
Vergiden kaçmak için degil, küçük yatırımcıları dolandırmak için fon kuruyorlar. Evet fon, şirketten temettüyü stpaj ödemeden alıyor. Dogrudur, ancak fon sahiplerine temettü ödeyecegi zaman %15 stopajı kesip devlete aktararak ödüyor. Sadece stopaj ödmesi gecikiyor ve o stopaj ile piyasada al sat yaıyor.
Yer İmleri