Sayfa 104/1078 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Şu anki duruma farklı bir pencereden bakınca...

Öyle görülüyor ki;

- Endeks yorulmaya başlamış. Az ya da çok dinlenmesi gerekiyor.

- Aylar öncesinden bahsettiğim 108.500 dün itibari ile görülmüş bulunuyor..

- Bu yolculukta benimle olan ve bana yol arkadaşlığı yapan herkese şükrânlarımı sunuyorum. Beni mahcup etmeyen Rabbime defalarca şükürler olsun...

- Bir insanın ömrü hayatında görüp görebileceği en güzel trendlerden bir tanesini hep birlikte yaşamış olduk. Daha işin sonuna gelmedik ama her an artık herşeyi beklemek gerekir.

- Buna en önemli dayanaklardan birisi de Osilatörün Haftalık durumu. Zirveye gelmiş durumda ve bir ihtimal daha fazla gidemeyebilir. Buralardan veya 110.xxx gibi bir düzeltme ihtimali güçlüdür.

- Kısa bir düzeltme ile yetinirse 120bin çok da uzak değil. Duruma bakacağız artık...

elinize sağlık...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Şu anki duruma farklı bir pencereden bakınca...

Öyle görülüyor ki;

- Endeks yorulmaya başlamış. Az ya da çok dinlenmesi gerekiyor.

- Aylar öncesinden bahsettiğim 108.500 dün itibari ile görülmüş bulunuyor..

- Bu yolculukta benimle olan ve bana yol arkadaşlığı yapan herkese şükrânlarımı sunuyorum. Beni mahcup etmeyen Rabbime defalarca şükürler olsun...

- Bir insanın ömrü hayatında görüp görebileceği en güzel trendlerden bir tanesini hep birlikte yaşamış olduk. Daha işin sonuna gelmedik ama her an artık herşeyi beklemek gerekir.

- Buna en önemli dayanaklardan birisi de Osilatörün Haftalık durumu. Zirveye gelmiş durumda ve bir ihtimal daha fazla gidemeyebilir. Buralardan veya 110.xxx gibi bir düzeltme ihtimali güçlüdür.

- Kısa bir düzeltme ile yetinirse 120bin çok da uzak değil. Duruma bakacağız artık...

Emeğinize sağlık, teşekkürler hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Üstad nereye ? Asıl eğlence yokuş aşağı inerken. Sakın bir yere kaybolma şimdi şarkı değişecek. Dansa devam. Artık sen seçersin halay mı olur zeybek mi olur yoksa horon mu
    (Bu arada sevgili üstadım 2016 ocak'tan beri takip ediyorum. Seni üzdüysek, kırdıysak ne olur bize hakkını helal et)

Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    elinize sağlık...
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık, teşekkürler hocam...
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad nereye ? Asıl eğlence yokuş aşağı inerken. Sakın bir yere kaybolma şimdi şarkı değişecek. Dansa devam. Artık sen seçersin halay mı olur zeybek mi olur yoksa horon mu
    (Bu arada sevgili üstadım 2016 ocak'tan beri takip ediyorum. Seni üzdüysek, kırdıysak ne olur bize hakkını helal et)

Takip etmeye değer bulduğunuz için ben teşekkür ederim...

Bir yere gittiğim yok. Sadece kritik günlere gelince her zaman yaptığım gibi uyarı yapma gereği duydum. Allah ömür verirse daha çoook birlikte oluruz...

Kırmak, üzmek ne demek. Aslıl benim bir hatam, kabahatim oldu ise sizler affedin. İnşaAllah benim yüzümden zarar eden olmamıştır. Kimseyi incitmemişimdir. Böyle bir durum varsa cidden çok üzülürüm. Faydalı olmaya çalışırken zarar vermeyelim...

Bu arada Grafikler Güncellenmiştir...

Haftalık ve Aylık bugün yetişmeyebilir. Akşama evde yokum ve yüklemesi bayağı zaman alıyor. Kısmetse yarına artık...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Sn.T/A ellerinize sağlık, yeni bist analizi için ayrıca teşekkürler, iyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sadece aylıklar kalmış hocam, teşekkürler...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.T/A ellerinize sağlık, yeni bist analizi için ayrıca teşekkürler, iyi akşamlar
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sadece aylıklar kalmış hocam, teşekkürler...
    Eksik olmayın...

Şu anda hepsi güncellenmiş durumda... Gitmeden evvel çoğunu yüklemiştim. Şimdi kalanları da yükledim...

İyi geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eksik olmayın...

Şu anda hepsi güncellenmiş durumda... Gitmeden evvel çoğunu yüklemiştim. Şimdi kalanları da yükledim...

İyi geceler...
    Elinize sağlık hocam. heyecanlı heyecanlı hisselerimin haftalıklarına baktım. bugün portföyüm biraz zorlandı çok kırmızı kapadım, hayırlısı olsun hakkımızda. iyi hafta sonları.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Sayfa 104/1078 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •