Sayfa 751/759 İlkİlk ... 251651701741749750751752753 ... SonSon
Arama sonucu : 6072 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Gedik trader da saat 23.59 da

2.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Bu soruşturma izin işinin prosedürü uzun. Bakanlık kısmı biraz sürer.İzin verilirse ilgili kişinin,verilmezse isteyen kurumun ( Danıştay) itiraz hakkı var, bu daha uzun sürer.

Ben bir türlü düz mantık işletemiyorum olan olaylar karşısında çoğunluk gibi.

İktidarın ( ak parti,mhp) seçmen kitlesi Yavaş 'a tümden ( çoğunluğu )oy verecek bir kitle.

Yavaş mevcut durumda cumhurbaşkanı olsa iktidar ,kitlesi ve bürokrasi için güvence oluşturacak bir isim.

Hal böyleyken bu işler bana biraz garip geliyor.

Konu biraz çetrefilli gibi bir taraf uzlaşma Yavaş üzerinde olsun,bir taraf ise uzlaşma bir şekilde eski yada mevcut iktidar partili birisi üzerinden olsun diyor gibi.Bunlar bilgiyle dayalı olmayan benim kafamdaki senaryolardan tabi..
    İçişleri izin verdikten sonra Mansur un itiraz süresi 10 gün...
    Sonrasında Danıştay'a a gidilecek vs..Prosedurlu bir iş.
    Normalde belediye başkanının bu işlerde imza yetkisi yok.
    Ama burada sıkıntı başka.
    Konser işini düzenleyen ve karar veren adam emekli olmuş ama hala gorevini sürdürüyor. Bu olacak iş değil. Adam odasında çalışmaya devam etmiş emeklilik sonrası da..
    Mansur un sıkıntı yasayacagi kısım bu.. Görevi kötüye kullanmak ve ihmalden soruşturma açılacak.
    Uzun iş...

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İçişleri izin verdikten sonra Mansur un itiraz süresi 10 gün...
    Sonrasında Danıştay'a a gidilecek vs..Prosedurlu bir iş.
    Normalde belediye başkanının bu işlerde imza yetkisi yok.
    Ama burada sıkıntı başka.
    Konser işini düzenleyen ve karar veren adam emekli olmuş ama hala gorevini sürdürüyor. Bu olacak iş değil. Adam odasında çalışmaya devam etmiş emeklilik sonrası da..
    Mansur un sıkıntı yasayacagi kısım bu.. Görevi kötüye kullanmak ve ihmalden soruşturma açılacak.
    Uzun iş...
    RTE istemişse her türlü sıkıntı olur. O imzayı atan bürokrat itirafçı olur Mansur imzala dedi bende imzaladım der Mansur içeri girer olur biter. Kurt kuzuyu yiyecekse bahane bulunur.

4. Saat 23 59 da gedik trader de nöbetçi memur USD ye 15 kuruş bastı öyle kapattırdı.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE istemişse her türlü sıkıntı olur. O imzayı atan bürokrat itirafçı olur Mansur imzala dedi bende imzaladım der Mansur içeri girer olur biter. Kurt kuzuyu yiyecekse bahane bulunur.
    Orası öyle tabi
    Ama bu konu da diğer konular gibi aylarca sürecek bir iş..
    Yani yeni bir gündemimiz daha oldu...

6. Bitcoin yüzde 11 düşmüş 108 bin olmuş daha 3 gün önce 126 bindi

Nedir bu kadar düşecek mevzu

Vergimi yoksa Nobel mi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Orası öyle tabi
    Ama bu konu da diğer konular gibi aylarca sürecek bir iş..
    Yani yeni bir gündemimiz daha oldu...
    Suç üstü yakaladığın hırsızı serbest bırakıyorken ülkenin önemli insanlarına peynir ekmek gibi soruşturma açılması normal değil

8. Yer delindi sandılar! 7.8'lik deprem dehşet yarattı
    Atlas Okyanusu ve Büyük Okyanusu birbirine bağlayan Drake Boğazında 7.8'lik deprem oldu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 751/759 İlkİlk ... 251651701741749750751752753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •