Originally Posted by Zülfü Aşkın Ek 30696 .................... altunlu olan var mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
pek neşeli giriş oldu Emlak paşa bu bende poz k.g.r.gitsin rahatlığımı yosa battı balık yan gider relaxsımı ))
Originally Posted by şahit altunlu olan var mı? Altın yatırım aracı değilidr...O yuzden yok
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
filistin için barış görüşmeleride oldu. endekise hala çakıyolarsa .. 24 ekime odaklanmış pala demekki.
Originally Posted by Zülfü Aşkın Altın yatırım aracı değilidr...O yuzden yok kadim ayşe teyzeden daha iyi biliyonuz. asdads.
Originally Posted by şahit kadim ayşe teyzeden daha iyi biliyonuz. asdads. Devlet büyügümüz öyle diyor. Mehmet Şimşek altın yatırım aracı değil dedi
Originally Posted by bahriyeli pek neşeli giriş oldu Emlak paşa bu bende poz k.g.r.gitsin rahatlığımı yosa battı balık yan gider relaxsımı )) 11,400 den mal alamadım hala. onuda alayımda tuttuğum balık mı başka bişiymi onu sonra konuşalım
Originally Posted by Zülfü Aşkın Devlet büyügümüz öyle diyor. Mehmet Şimşek altın yatırım aracı değil dedi Ayşe teyze, öyle diyen kaç kişiyün harcadı? asdasds.
Forum Rules
Yer İmleri