dün beşiktaş iddianamesi açıklandı, bu dosyaya ilişkin verilerin kaynağı bizzat ekrem'in kendisi, hatırlar herkes -pışşşıkk diye bi hareket çekmişti durduk yere, ve şöyle demişti -kenarda bekleyenler var, ekrem'in ayağı kayarsa onun makamına ben geçerim diyenler var, ne bu parti ne bu millet ekrem'in ayağının kaymasına izin vermez.. pıışşşıkk çekilen, kastedilen beşiktaş bb rıza akpolat idi, onunla ilgili iddiaları el altından savcılığa ulaştıran kendileriydi.. sonra rıza içeride ititrafçı oldu bildiklerini anlattı ve ekrem'in yolsuzluk davasının yolu açıldı
600 sayfa iddianame açıklandı, 20 dk sonra özgür başkan çıktı -içi boş bunun dedi, ulan hangi arada okudun 600 sayfayı da içi boş olduğuna kanaat getirdin ?? suçlamalar açık- özak gyo projesi, mandarin otel, etiler polis okulu astaş, mesa konut kent etiler, bilgili akaretler falan onlarca imar izinleri, plan tadilatları, hangi izin için kaç para rüşvet alındı, nerde nasıl teslim edildi, kim aldı nereye götürdü, hangi döviz bürosu, telefon tapeleri, banka hareketleri, kamera kayıtları vs vs.. veren verdim diyor, alan aldım diyor, daha nasıl kanıtlar isteniyor ?? iddianamenin içi boşmuş

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri