Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Şirketin kendisinin biçtiği adil değer 91 TL, 17 TL'lerde gezdiriyor o.evlatları...19 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2022 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan Pay Geri Alım Programı kapsamında; 30 Haziran 2025 tarihli konsolide finansal durum tablosu dikkate alınarak, pay geri alımına ilişkin azami fiyat 1 TL nominal değerli pay için 90,1367 TL (Önceki seviye: 84,1950 TL) olarak güncellenmiştir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1479445
Yapılan bunca dekapaj işleminden sonra termik santral yapımına başlanacak...Önce satılacak ama, alıcısına hayırlı olsun...Ben böyle yorumladım bu haberi...Bakalım, göreceğiz...Şirketimizin bağlı ortaklığı Konya Ilgın Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Konya Ilgın") 27 Şubat 2013 tarihli ve 49 yıl süreli elektrik üretim lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ("EPDK") 27.10.2022 tarih ve 11321-10 sayılı Kurul kararıyla iptaline ilişkin yargı süreci konuya ilişkin en son 25 Ekim 2024 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere bağlı ortaklığımız Konya Ilgın'ın yaptığı temyiz başvurusu çerçevesinde Danıştay nezdinde halen devam etmektedir.
Öte yandan, EPDK'nın söz konusu iptal kararında belirtilen gerçek ve tüzel kişilerin Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği'nin 27'nci maddesinin üçüncü fıkrası gereğince; lisansın iptal edilmesini takip eden üç yıl süreyle elektrik piyasasından yasaklı sayılmasına ilişkin süre bugün (27.10.2025) itibarıyla sona ermiştir.
Bu çerçevede, Konya Ilgın, Konya Ilgın sermayesinde doğrudan ve/veya dolaylı olarak pay sahibi olan Şirketimiz ve hakim ortağımız Park Holding A.Ş. ile ilgili gerçek kişilerin elektrik piyasasından lisans alamayacağına, yeni lisans başvurusunda bulunamayacağına ve lisans başvurusunda bulunan tüzel kişilerde doğrudan veya dolaylı pay sahibi olamayacağına ilişkin yasaklılık durumu ortadan kalkmıştır.
Dava sürecinde yaşanacak önemli gelişmeler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1508414
Kısa bir zaman içerisinde Danıştay'daki dava sonuçlanır, alacak olan da Konya Ilgın'da faaliyete başlar, bu masal da burada biter...😀
Yer İmleri