Artan

140,90 9.91 12:24
32,70 8.93 12:24
124,80 8.52 09:55
12,51 7.84 12:24
64,45 7.78 12:24
Artan Hisseler

Azalan

49,64 -9.99 12:23
12,16 -9.99 12:21
99,65 -9.98 12:24
51,45 -9.97 12:24
260,25 -9.95 12:24
Azalan Hisseler

İşlem

8.993.564.280,43 12:24
4.526.194.114,28 12:24
3.942.956.332,36 12:24
3.531.597.121,09 12:24
3.180.243.810,15 12:24
Tüm Hisseler
Sayfa 2555/2557 İlkİlk ... 1555205524552505254525532554255525562557 SonSon
Arama sonucu : 20450 madde; 20,433 - 20,440 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Mehmet Altan
    @MehmetAltanFan
    ·
    16d
    AKP'li üye İmralı'ya gitti mi, gitmedi mi ?
    "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" ülkesi...

))))))))))))))

2. Av.Mahmut TANAL
    @MTanal
    ·
    11s
    AKP’li Hüseyin Yayman’ın gün boyunca “İmralı’ya gitmedim” demesi, akşam ise TBMM’nin resmî açıklamasıyla adaya gittiğinin ortaya çıkması, hem hukuken hem siyaseten çok ağır bir tabloyu gösteriyor:

Bu, kamuoyunu yanıltmaktır.
    Bu, siyasi etik ihlalidir.
    Bu, hukuk devleti ilkesine aykırılıktır.

Devlet adına yürütülen bir süreçte gerçek saklanamaz.
    Bir komisyon üyesinin, TBMM’nin bilgisi dahilindeki bir ziyareti inkâr etmesi;
    Meclis’in itibarına gölge düşürür, sürecin meşruiyetini zedeler.

Hukuk devleti, doğruluk ve şeffaflık üzerine kurulur.
    “Gittim–gitmedim” çelişkisi, ancak gizli ajanda ve hesap verememe krizinin göstergesidir.

Gerçek çözüm ve gerçek barış;
    yalanla, inkârla, kapalı kapı görüşmeleriyle değil, milletin gözü önünde hukukla ve demokrasiyle mümkündür.
    Bunnar Chp'ye vatan haini diyorlardı...

3. https://x.com/TanyeriMustafa/status/1993004951253962937

Mustafa Tanyeri
    @TanyeriMustafa
    Türk akademik dünyasının ne kadar zavallı bir durumda olduğuna çok güzel bir örnek!
    Aşağıdaki videoda, mantık ve matematik algısı bile olmayan, profesör unvanlı birinin, Türkiye'nin 39. sıradaki üniversitesinin rektörü olduğuna bakınca, Türkiye'deki üniversite eğitiminin aslında zaman kaybı olup olmadığını düşünüyor insan. Bu üniversitelerden mezun olan gençlerin işsiz kalması, bir meslek sahibi olmakta zorlanması bir kader olabilir mi?
    Her köşe başına bir üniversite açmak, başına da Prof. Mustafa Alişarlı gibi birini getirmekle, bilimde, teknolojide ilerleyeceğiz mi sandınız?
    İşte eseriniz:
    Linkte video var.

4. https://halktv.com.tr/ekonomi/merkez...lmeyin-988642h

Merkez Bankası'nı en iyi bilen isim uyardı: Dolduruşa gelmeyin
    Kasım enflasyonunda düşüş beklendiğini ve piyasaların buna göre şekillendiğini ifade eden Merkez Bankası eski Başekonomisti Hakan Kara, uyardı. Enflasyonda zafer ilan etmek için erken olduğunu vurgulayan Kara, 'Dolduruşa gelmeyin' diyerek Merkez Bankası'na seslendi.
    TL, %30 değerli tutulmalı.

5. Karar Haber
    @KararHaber
    ·
    19d
    Altın fiyatları, Fed yetkililerinden gelen faiz indirimi sinyalleriyle yeni haftaya güçlü bir yükselişle başladı. Ons altın, yüzde 1,7 primle 4.150 dolara yaklaşarak son iki haftanın en yüksek seviyesini gördü. İç piyasada ise spot gram altın, güne 5.660 TL’den başlayarak son 10 günün zirvesine çıktı

https://karar.com/ekonomi-haberleri/...klasti-2009384

6. https://www.aydinlik.com.tr/haber/gu...-cikisi-557179

Kılıçdaroğlu’ndan yeni ‘yolsuzluk’ çıkışı! ABD ve İsrail tehlikesine dikkat çekti
    Yeni bir çıkış daha yapan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bugün de hakkında suçlamalar bulunan belediye başkanlarımızın hukuk ve kamuoyu önünde temize çıkmalarını temenni ediyorum. Bundan niye rahatsız oldular anlamadım. CHP yolsuzluklarla anılamaz.' dedi. ABD ve İsrail tehlikesine dikkat çekti.
    "Çektiğim videodan sonra karşı karşıya kaldığım linç kampanyasına bir türlü anlam veremiyorum. Ben tüccar, müteahhit, iş adamı değilim. Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra uzun yıllar bürokraside görev yaptım.

Devletin işleyişini, iç yapısını çok iyi bilen birisiyim. Binlerce memura amirlik yaptım, büyük bütçeler yönettim ama adım hiçbir zaman şaibeye, yolsuzluğa bulaşmadı. 76 yıllık ömrüm boyunca akçeli işlere karışmadım, çoluğumu çocuğumu da bu işlere bulaştırmadım. Sadece benim değil, CHP'nin kurumsal kimliği de yolsuzluklarla anılamaz. Bu beni çok rahatsız ediyor.

Genel Başkanlık dönemimde yolsuzlukla ilgili bana ulaşan iddia olduğunda hepsiyle ilgili gereken işlemi yaptım. Eskişehir, İzmir, Bilecik, Menemen, Ataşehir, Beşiktaş belediye başkanları. Bu isimlerle ilgili komisyon görevlendirdim. Bu arkadaşların töhmet altında kalmalarını istemedim, yargıya gidip aklanmalarını istedim. Bu arkadaşlar ben genel başkanken tek tek yargıya gittiler ve aklanıp geri geldiler.

Bugün de hakkında suçlamalar bulunan belediye başkanlarımızın hukuk ve kamuoyu önünde temize çıkmalarını temenni ediyorum. Bundan niye rahatsız oldular anlamadım. Asıl olan partimizdir, geleneğimizdir, misyonumuzdur. CHP yolsuzluk iddialarına kalkan edilecek parti değildir. CHP yolsuzluklarla anılamaz.
    İbinelik yapma işte. Kaç sene genel başkanlık yaptın? Siyasetin finansmanı nasıl yapılır? Chp, Türkiye'nin bütün illeri ve ilçelerinde örgütlüdür. Chp iki dönemdir, çok sayıda belediye kazanabiliyor, önceden çok az belediye kazanabiliyordu. Belediye kazanamayan il ve ilçe örgütlerinin muazzam para ihtiyacı var. Bunlar nereden para bulacaklar? Bu devasa örgüte hazine yardımı yeter mi? Bu sebeple, belediye seçimlerini kazanan her il ve ilçe örgütü, genel merkeze her ay belli bir para yollar. Bu paralar kazanamayan örgütlere dağıtılır.
    Burada mevzu, ''bal tutan parmağını yalar'' mevzusudur. Bazı belediye başkanları ve yöneticileri çok yalarlar. Falan filan işte.

Ama asıl zurnanın zırt dediği yer aşağıda, aynen yazdığım gibi:

'TEHLİKE İSRAİL VE ABD TEHLİKESİDİR'
    Türkiye Suriye’yi başka egemen güçlere bırakamaz. Konuşmamda altını çizdiğim konu, devletimizin Orta Doğu bölgesinde karşı karşıya kaldığı bertaraf edilmesi gereken tehlike İsrail ve ABD tehlikesidir. Büyük resmi görmek gerekir. Yürütülen proje devlet projesidir.

Ayrılamaz parçamız ve kardeşimiz olan Kürtlerin İsrail ve ABD’nin Orta Doğu’da bize karşı kullanabileceği unsurlar olmadığını, onların bizim kardeşimiz olduğunun altını çizdim.

CHP’nin kurucu iradeyi üzerinde taşıyan parti olarak devletin menfaatleri ve milletin selameti açısından öncü – istikamet çizici olması gerekir. Odaklanılması gereken asıl konu budur. Komisyon bu büyük fotoğrafın alt başlığıdır. Benim ve toplumun CHP’den beklentisi bu sorunun çözümünde siyaset üretmesidir."
    Abd, Türkiye'ye F35'i verdiği an tehlike geçecek. Avrupa'nın Eurofighter'ı verdiğini, bu uçakların elimizde olduğunu kabul ediyoruz. Veririz derler, vereceklerine dair anlaşmayı da imzalarlar, yine vermezler. Bu dünya korku ve yalan ve ibinelik imparatorluğudur.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; Bugün saat: 10:53.

7. https://halktv.com.tr/gundem/rusvett...-basti-988657h

Diyarbakır Ergani’de rüşvet davasında yargılanan Binbaşı A.E, “FETÖ’cüler ve Ergenekoncular bana komplo kurdu” diyerek suçlamaları reddetti. Savunmasında, "Ülkücüyüm, Bahçeli ve Erdoğan hayranıyım" diyen A.E'ye Mahkeme 5 yıl 2 ay hapis cezası verdi.
    Tüm mal varlığına da el konmalı. Yasa çıkarılmalı, geriye doğru da yürütülmeli. Yolsuzluk yapanlar ayvayı yemeli.

8. Yeni Şafak
    @yenisafak
    #CANLI MHP lideri Bahçeli:

Türkiye, bölgedeki gelişmeleri yedek kulübesinden izleyemez. Mesele değişen dünyada öncü rol oynamaktır.

Sayfa 2555/2557 İlkİlk ... 1555205524552505254525532554255525562557 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •