Originally Posted by
bahriyeli
zdx sende durumlar nasıl ..beyanını bi görelim
Bende EREGL onu herkes biliyor + bir tane şirketim iyi kap attı ona rağmen eksi ikinci ana kağıdım eksi bir tane de tapi var. Ama ben mutluyum. Bazı tohumuna para vermediğim hisseler var onları zaten konuşmam. Şu an tek konsantrasyonum bist100 endeks.
Şimdi millet yanlış anlaşılmasın şahsen ben bilmiyor değilim endekis ile beraber para kazanacam diye DSTKF mi alalım. Bak bu hisse VSNMD hesap of the record unutun yani. Sonra hisse reklamı yapıldı der biri uğraşamam. bankalar iyi. Endeks katkısı yüksek olan hisse ASELS 180 den den ona da kefil olamam.
Bir kez BOZKURT KCHOL derken bende Boynuzlunun tüpü demiştim ama o kesin tüpraş anladı benim kast ettiğim o zaman AYGAZ dı. O da zaten yapacağını yaptı. Ben her gün işlem yapan pozisyon değiştiren biri değilim.
Endekis niye takip ediyorsun dersen Çıtakla uğraşmak zevkli bir de bana göre eğer bu 11000-11400 tl olarak USD olarak 259 üstünde kalınıp 263 USD de benim beklediğim H.O kesişmeleri olursa ondan sonra piyasa ne pandemi zamanına ne de bu son 2-2,5 seneye benzemez. Ben bunun peşindeyim olursa.
Piyasada cidden çok b.ktan işler oluyor. Esas ayar olduğum şey bu benim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri