Artan

25,30 10 18:10
249,70 10 18:10
12,76 10 18:10
39,38 10 18:10
379,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

181,70 -9.96 18:10
70,15 -9.95 18:10
136,50 -9.6 18:10
56,50 -7.38 18:10
196,50 -7.22 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.879.624.290,54 18:10
10.312.711.302,60 18:10
8.868.178.559,72 18:10
8.337.926.561,98 18:10
8.071.307.942,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 79/79 İlkİlk ... 2969777879
Arama sonucu : 632 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    VAKA-I HAYRIYE derim....

osmanli devleti....

1826 yilinda....kendisini kuran ve yucelten....ORDUSU....yeniceriocagini kaldirmis....20 000 yeniceriyi oldurmus....

bunuda bize.....VAKA-I HAYRIYE....diye yutturmaya calismistir.....

ben haric....herkes yutmustur....BIR BEN....OSMANLI DEVLETI 1826 DA YIKILDI....KENDINI YIKTI......demisimdir.....

simdi diyorsun ki....

emmi.....neolacak bu kaartlarin hali....

bunlar....VAKKA-I HAYRIYE mi....VAKKA-I SER mi....
    VAKA-I VAKFAKIYA.....

YIL 1656....

OSMANLIDA....KARILAR DONEMININ SONU.....KOSEM SULTAN ve avenesinin oldurulmesi....

ordu....yeniceri ocagi....devleti yonetenleri seyrediyor.....bir felaket....bir yasli rum gaci....onun devsirme yardakcilari....

bakiyor.....vaziyet kel....

isyan ediyor.....kosem sultanin yarattigi 30 devlet adamini saraydan zorla aliyor....

ET MEYDANINDA.....30 unuda bi cinar agacina asiyor....

farscada....osmanli dili.....MEYVESI INSAN OLAN AGACA....VAKVAKIYE AGACI DENIR.....

CINAR AGACINA ASILAN BU 30 DEVLET ADAMI....KOSEM SULTANIN OLDURULMESI....VE KOPRULULER DEVRI DENILEN IKINCI YUKSELIS DEVRINI BASLATIYOR/.....

TARIHI BILEN BORSACI.....herseyi bilir.....

sevgili smart....

sozunu ettigin kaartlarda olanlar.....VAKA-I VAKVAKIYEDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BORSADA....

MEYVESI INSAN OLAN KAARTLARA......SPEKULATIF KAART DENIR....

bu kaartlarda.....insan tuketilir.....

biz ise....

bu kaartlara.....insan tuketmek ucun girdik.....TUKETIYORUZ....bittimi....ard arda tavanlar basliyacak....

islam.....ve obur dinler ise bize bi tek sey ogretti.....SABIR....HAZRETI EYYUBUN SABRI.....

TURKUN YIGIT OGLU......

bu arenaya geldiysen.....ya tuketilen insan....yada tuketen insansin....arasi deresi yok....

burasi coluk cocugun eglenecegi bir yer degil.....

BURASI ER MEYDANI.....YENICERI OCAGI....KESILEN VE BICILEN TUM KELLELER HAK UCUNDUR....

misal.....

ben.....laz guneysu nun kellesini hic acimadan fururum....o benimkini furamaz....GUCU YETMEZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,194
    SEVGILI GUNEYSU.....

TUPRAS 1000 panginot olunca sat.....

niye 1000 PANGINOT......CIRO ARTISINDAN DOLAYI....

TUPRAS....TURKIYE SINIRLARI ICINDE 85 MILYONA.....turkiye sinirlari disinda....suriye vesaire....25 milyona BENZIN SATIYOR.

olmayan kağıdı nasıl satayım, göz ucuyla izliyorum...

full başka kaartdayım, bir kısmı ile geçeyim mi diye düşünüyorum..

urus savaşı erken bitse de, katlasam..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    olmayan kağıdı nasıl satayım, göz ucuyla izliyorum...

full başka kaartdayım, bir kısmı ile geçeyim mi diye düşünüyorum..

urus savaşı erken bitse de, katlasam..
    BANA BAG.....

dinden ciktim....dinin gizli bilgileri ile ugrasiyorum.....

sence.....

iraqi ceksem....AKLIM NORMALE DONER MI.....

aklim normal degil.....aklimi ikeyim.....bana irahat vermiyor.....de ki....HAMSI YE....duzelirsin....amrikede HAMSI yok.....ne bokkk yiyecem ulen ben.....aklimi siyiriyorum.

9000 de senin actigin topikte mala girin dedim.....

GIRDILER.....

simdi ikimizde tarragimi yedik.....

sana taktirdigim zenci dashaklar.....benim 2 kg dashaklarim.....bu sikayeti durdurmuyor....HAKLILAR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,194
    BANA BAG.....

dinden ciktim....dinin gizli bilgileri ile ugrasiyorum.....

sence.....

iraqi ceksem....AKLIM NORMALE DONER MI.....
    Irakı candır, canandır..

fazla kaçırırsan, güneş batıdan batabilir..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Irakı candır, canandır..

fazla kaçırırsan, güneş batıdan batabilir..
    HA HA HA.....

LAZDAN FILOZOF OLMAZ....

emme.....

sen aradan cikmissin.....yirtik dondan cikar gibi......

bunuda....BASARACAGIZ BIRLIKTE.....12 500 u optugumuzde.....

optuk mu.....

birdaha yazmam.....

sen bu forumda altindan heykelimi dikmezsen eger.....

degerli dostum.....

bu aleme ikimizde imza attik.....HALKIMIZA HIZMET ETTIK....ZORDAYIZ....

benim dinledigimi dinle.....titre ve kendine don....BIZ SORUMLUYUZ.....KACAMAYIZ....

https://www.youtube.com/watch?v=WZCq...&start_radio=1

ONEMLI NOT.....9000 de mala girerken....hedef 12 500 dedik....ista bu....LEYLA.

ne sen ne ben.....leylayi ikmeden yazilarimizi kesemeyiz,,,,,,yogsa....ne sana nede bana....bunlar ADAM GIBI ADAMDI DERLER.

HEDEFIMIZ NEYDI......bu forumda insan nasil olunuru ogretmekti.....ogretecegiz.....

76 yasindayim.,,,,

OLECEYIM.....

duracakmiyim.....

HAYIR.....BIR YER BULACAGIM DUNYADAN UZAK.....

BEN.....marifet kapusuna ulasmis....bir DERVISIM....

DERIMI YUZSELER.....BEN BU CIHANA SIGMAZAM DERIM.....

Sayfa 79/79 İlkİlk ... 2969777879

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •