burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
endekiz buraya kadar AKBANK ile geldi
ona destek üçün 1 haftadır ASELSAN kılıcını çekti boğalar
her tekniğin arkasında temel destek olması lazımdır.
xu030-bankalar-aselsan.... yerlerde sürünüyor
270 tl olmuş THY, kaç vakit oldu, yerinden kalkamıyoru
bu bizim FAİZ İNDİRİMİ manipülasyonu borsadaki şirketlerimizin temel analizine bi poh kazandırmayacak gibin bir his var içimde
batırım tavsiyesi değildir
sn mathias,
ben yıllardır ısrarla ALARK topicinde yorum yapıyorum. bütün birikimim bu hissede. belli bir hedefim var ve bu hedef zamanlama olarak da 2028-2029 yıllarına uzanmakta... bazı ilgilendiğim hisse topiclerine arada girer paylaşım yaparım. Ama ALark topicinde yalan yanlış paylaşımlara cevap veririm.
beni pazarlamacı olarak niteleyebilir misiniz şimdi?
Hisse hakkında önerileri hissenin fiyatına bakarak yorumluyorum.DOLAR BAZLI GRAFİĞİNE GÖRE.Kişinin-kurumun maliyeti, fiyatın altında olma ihtimali varsa , o işte kötü niyet vardır.Mesela ARÇELİK,7.5 dolardan 2.5 dolara düşmüş.PEMBE ELİPSTEYKEN,önerenin iyi niyeti yoktur.Çünkü SARI bölgede almıştır.Ama buralardan (2.5 dolar ARÇELİK) önerene bir şey diyemem.Çünkü bu kadar güçlü hisse %70 değer kaybederken ,son maliyetler çok yukarda kaldı.
![]()
Yer İmleri