aslında iyi niyetin fazlası göze de gönle de zarar
gavur bize iyi davranıyo
neden
paracıklarını alıp ufaktan tuyme derdinde olmasın
surekli polyanacılık oynamak iyidir de nereye kadar
Cokta tınnn lütfen bize güvenin sayın power siz bu ülkenin ekmeğini yer suyunu içer sonrada ne esnafına ne de insanına guvenirsiniz. siz önce saygıyı anlatımı bilginin sunumunu öğrenin bu şekilde vermiş olduğunuz bilgiler çöp değerinde.[emoji6] heee söylemeden edemeyeceğim bende size güvenmiyorum.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin bana güvenip güvenmemen umrumda değil. kim olduğunda beni ilgilendirmiyor. sen önce şu TL yi dört yılda %100 deval nasıl yaptınız onun hesabını ver.TL ciyi ayakta soymuşlar ondan sonra gelip burada vatan millet hamaseti yapıyor. hela borsanızda iyi helak olmalar.....
Siz diye hitap edene sen mi dersiniz.Ayrıca altın alımı yapıyorum hem de fiziki.Yani amerika gibi çin gibi.paranın altına endeksli olduğunu herhalde biliyorsunuzdur.Kaldı ki o araştırmacı ve çok bilmiş tavırlarınızla bir göz atın bakalım son4 yılın kazandırani hangi enstrüman.Keşke daha öğretici yazarak varsa bilginiz insanların sizden yararlanmalarını sağlasaydınız.Amerika halen karşılığı olmayan para basımına devam ederken nasıl dolar yatırımı diyebilirsiniz.Düşer mi dolar düşmez en azından şimdilik çıkar mı? Çıkacak ama yine de altın hem de fiziki altın derim çünkü kazan kazan her zaman bu enstrüman olacak para bu enstrümana göre basılır çünkü.siz de alın faizlerinizi bakın keyfinize ülkelerin dar boğaza gitmesine ve insanların fakirlesmesine birazcık katkıda bulunursunuz belki ne de olsa para kazanıyorsunuz ...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar silahı onların elinde patladı
Yer İmleri