Sayfa 64/232 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

1.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    bu serefsiz degerlendirme kuruluslari oldum olasi turkiyeye hep cop notu verdiler. onlarin verdigi nota itibar nerde.

batak yunanistanin notu niye turkiye ninkinden daha iyiki acaba.

onlarin AAA reytingi verdikleri kuruluslar bir gecede milyarlarca dolarlik zararlarla battilar daha

2008 krizinde amerikada lehmanimi dersin.......
    sen dersine çalışma borçlan tüket dünyaya koftiden dayılan sonra eee notumuzu düşürdüler. O şark kurnazlığını ipsaladan çıkınca kimse yemiyor. Şu anki not iyi bile,ben olsam tümden çöpe çeviririm. Yandaşlık hepinizi kör etmiş,bonzaiciler bile sizden daha ayık.

aslında iyi niyetin fazlası göze de gönle de zarar
    gavur bize iyi davranıyo
    neden
    paracıklarını alıp ufaktan tuyme derdinde olmasın
    surekli polyanacılık oynamak iyidir de nereye kadar

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    aslında iyi niyetin fazlası göze de gönle de zarar
    gavur bize iyi davranıyo
    neden
    paracıklarını alıp ufaktan tuyme derdinde olmasın
    surekli polyanacılık oynamak iyidir de nereye kadar
    onun nedeni bizim ortadoğuda onların taşeronu olmamız. hele yoldan çıksınlar yemin ediyorum bu ekonominin 1 saatlik işi var.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    hesaba bak yola gel,pazarcı hesabı bundan daha düzgündür. 4 senede toplam deval %100. 4 senede TL mevduattan aldığın faiz ortalama %40-43. şu an net faiz %12 ama piyasa enflasyonu %25. Ben bu ülkenin ne borsasına, ne TL sine ne insanına ne de devletine güvenmiyorum ve hiç bir zaman güvenmeyeceğim.
    Cokta tınnn lütfen bize güvenin sayın power siz bu ülkenin ekmeğini yer suyunu içer sonrada ne esnafına ne de insanına guvenirsiniz. siz önce saygıyı anlatımı bilginin sunumunu öğrenin bu şekilde vermiş olduğunuz bilgiler çöp değerinde.[emoji6] heee söylemeden edemeyeceğim bende size güvenmiyorum.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by turkerteo Yazıyı Oku
    Cokta tınnn lütfen bize güvenin sayın power siz bu ülkenin ekmeğini yer suyunu içer sonrada ne esnafına ne de insanına guvenirsiniz. siz önce saygıyı anlatımı bilginin sunumunu öğrenin bu şekilde vermiş olduğunuz bilgiler çöp değerinde.[emoji6] heee söylemeden edemeyeceğim bende size güvenmiyorum.

senin bana güvenip güvenmemen umrumda değil. kim olduğunda beni ilgilendirmiyor. sen önce şu TL yi dört yılda %100 deval nasıl yaptınız onun hesabını ver.TL ciyi ayakta soymuşlar ondan sonra gelip burada vatan millet hamaseti yapıyor. hela borsanızda iyi helak olmalar.....

6. Siz diye hitap edene sen mi dersiniz.Ayrıca altın alımı yapıyorum hem de fiziki.Yani amerika gibi çin gibi.paranın altına endeksli olduğunu herhalde biliyorsunuzdur.Kaldı ki o araştırmacı ve çok bilmiş tavırlarınızla bir göz atın bakalım son4 yılın kazandırani hangi enstrüman.Keşke daha öğretici yazarak varsa bilginiz insanların sizden yararlanmalarını sağlasaydınız.Amerika halen karşılığı olmayan para basımına devam ederken nasıl dolar yatırımı diyebilirsiniz.Düşer mi dolar düşmez en azından şimdilik çıkar mı? Çıkacak ama yine de altın hem de fiziki altın derim çünkü kazan kazan her zaman bu enstrüman olacak para bu enstrümana göre basılır çünkü.siz de alın faizlerinizi bakın keyfinize ülkelerin dar boğaza gitmesine ve insanların fakirlesmesine birazcık katkıda bulunursunuz belki ne de olsa para kazanıyorsunuz ...

Dolar silahı onların elinde patladı

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Dolar silahı onların elinde patladı
    dolar silah mı? kafayı yemişsiniz. dolar bildiğin para birimidir. 15 senedir yanlış ekonomik sistemin sonucu dolar silah olarak size döndü. Ekonomi sisteminiz komple yanlış.

Sayfa 64/232 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •