Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Teknikçi kim 9000 de 5000 bekleyen Karaduman dayu mu? Çok gereksiz goy goy yapıyorsun Kuzu şu an nette dediğin hiçbir şey yok. Ama hayat sana güzel hep biliyorsun ama olduktan sonra. Teknikçi diye sosyal medyadaki kolpacıları diyorsun herhalde....Hani şu grafları işlerine geldiği gibi yorumlayan. Tek gerçek var bu işlerde hiç kimse sen dahil piyasadan büyük değil. Yalan söylemeyen tek şey teknik analizdir bu işlerde.Ha söyletmeye kalkışanlar oluyor.Onu da yemesin millet. Bedava peynir sadece fare kapanında....
Herkese iyi akşamlar.
sevgili soul.....
galiba BOYYUK BIR TEKNICISIN....
suanda yuzde 2 den fazla dustuk....
SENIN TEKNIK NE DIYOR....SATIN MI DIYOR....ALIN MI DIYOR.....ONU YAZ....HICBI POHH DEMIYOR....onu yaz....
lagaluga yapmis gitmissin....tehnikci LAGALUGACIMIDIR...ALIN DE....VEYA SATIN DE....
BEK BEN NE KADAR NETIM....ilave mal alin 2000 puvanlik cikis gelecek diyorum...
ama sen TAHNIKCIYIM....BUYUK ILIM TEKNIK DIYORSUN....
fekaatttt....
ne alin....nede satin diyemiyorsun....
bir lise mezununa 3 saatte ogretilebilen TEKNIK....ne zaman buyuk ilim oldu ula....AKLINI YEMISSIN SEN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri