Kontr an ýtýbarý ýle 9.89 da Trafo patlattý
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Samiyi birine eþantiyon olarak vermemiz lazým. Enayi var mýdýr acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Biraz geriye dönük yazýlarý okudum da. Sn Carizma, neden bu kadar uzun uzun hisse ile ilgili yazý yazýyor. Kime neyi anlatmaya ispatlamaya çalýþýyor. Bu kadar ona muhalif kiþi varken baþkasý olsa bi daha yazmaz kenara çekilir, kendi fikirlerini kendine saklar.. Bi de diðer taraftan düþünüyorum. Carizma ya þirketin elemaný diyenler var. Buradaki 5-10 kiþiyi etkilemek için maaþlý eleman mý tutacak patron? Bütün mecralarda bütün sosyal medyada bütün gruplara girip sabah akþam yapýyorsa bilemiyorum ancak bi tek bu platform için böyle maaþlý eleman tutmuþ olamaz.
Evet platformun ziyaret edeni az fakat burayý ziyaret eden insanlar borsa konusunda boþ deðiller eski borsacýlarýn arada buralara göz ucu ile baktýðýna eminim hiç biþi yazmasalarda arada sýrada bakarlar diye düþünüyorum çoðu belki etrafýnda 10 kiþinin ne alalým ne önerirsin dediði insanlar hal böyle olunca carizmaýn patronun yerinde olsam bende onu hissenete gönderirdim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçen hafta 10 tl ye geçince kendi kendime " 9 lu rakamlar geride kaldi" diyen düþündüm ama maalesef cuma günü yine ayný senaryo devriye girdi.
Yer Ýmleri