Dolar için geri sayım başladı
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Bir zamanlar borsa yükselirken yükselişe terbiyesizce yükseliyor diyen bir mal değneği vardı
Bu mal değneğini ekotiiiiviiii ye de çıkarmışlardı oradan biliyorum , mal yükselişe terbiyesizce dedi ve bu malı ekranda adam niyetine konusturmuslardi
Şimdi bakıyorum da , yine bunlardan türemiş
Adam yalan yükseliş diyor ( ocakta Short açmış olsaydın anlardın yalan mı gerçek mi )
Diğeri çıkmış piramitciyim ben 30 bin puandır sürekli Short açıyorum diyor
( Benim bildiğim forumlarda yazan bazı shortcular dışında Mısır'daki firavunlar ilgileniyordu bu piramit işleriyle onlarin da münasip bir tarafına Musa elindeki değneğini ittirmisti)
İşin ilginc tarafı bu hamsolarin birde body guard lari var
Adamin biri geliyor forumun tekine ve sahibine diyor ki arkadaş bu kaçıncı yanilgin , bir değil üç değil on değil hem de öyle böyle miktarlarda değil sen ne biçim analiz yapiyorsun diyor haklı olarak
Mal degneginin biri de ona ,
yanilsin sana ne biz böyle mutluyuz git buradan defooool diyor
![]()
Olay patolojik bir boyuta ulaşmis vaziyette.
Sonrada bakıyorsun ki takaslara YUZDE 30 SHORT OTHERS goz kırpıyor
Çok enteresan işler
Short da olunur LONG da, piyasa bu ama normal olmayan ve akıl dışı tepkiler ayrı bir mevzu
Neyse seyredelim bakalım![]()
YABANCI TAKASININ MİLYON TL CİNSİNDEN DEĞER GRAFİĞİ
TAHMİNİM İLK DÜZELTME 225 MİLYON TL SEVİYELERİNDEN GELECEK GİBİ
AMA UZUN VADE HEDEFİ 265 MİLYON TL DÜŞÜNÜYORUM
HANİ DİYOR YA BAZI HAMŞOLAR YÜKSELİŞ YALANCI TERBİYESİZ Dİ YE , ASLINDA BİRAZ DİKKATLİ BAKSALAR SON BİR YILDIR DÜŞÜŞLERİN YALAN OLDUĞUNU GÖRECEKLER , YABANCI TAKAS DEĞERİ DEĞİŞMEDEN SÜREKLİ AŞAĞIYI TEST ETTİLER
VEEEE OCAK SONRASI MUTLU SONUN BAŞLANGICI BAŞLADI![]()
SONUÇ NE ?
SONUÇ KÜÇÜK YATIRIMCININ AÇTIĞI DEVASA %30 ORANINDA SHORT POZ
SANIRSIN GÜÇÇÜK YATIRIMCI DEĞİL DE , MERİLLYN LYNCH GOLDMAN SACHS DEUTCHE HEPSİ TOPLANIP BİR KONSORSİYUM KURUP ORTAK SHORT AÇMIŞLAR
O NE O
O NE ÖZ GÜVEN O![]()
Bir de eko tiiiiiviiiii deki hamsolar diyor ki , Türkiye'nin finansal okur yazarlığı arttı
Bu mu lan finansal okur yazarlık
40 bin puan gitmiş endeksde yüzde 30 SHORT kontrat the others in
Biraksaydiniz da cahil kalsalardi
Hipneler topladı sardalya sürüsünü çevirmiş yunus balıkları gibi Short others sürüsünü , neymiş finansal okur yazarlık artmış mis
Sizi dinleyerek okur yazar oldularsa daha çok filmler izleyeceğiz demektir
İleride bi bakacaz , tüm kurum ve kuruluşlar LONG karşı bacak tek parça yüzde yüz the OTHERS SHORT
Az kaldı biraz daha okuma yazmayı sokseler oraya doğru gideceğiz gibi gözüküyor![]()
Konyaspor a tebrikler
Demekki neymiş İzmir marşı çalarak oyun kazanilamiyormus
Maç futbol oynarak kazanılır , sen şimdi Barcelona yi roman havası çalarak bu fasulye kaç para diye diye oynat
İzmir marşıyla oynayan Beşiktaş'a beş atar yani gözünün yaşına bakmaz![]()
Eyvah eyvah
Eko tiiiiiviiiii de ki moderatör hamşo finansal okur yazarlık dersi vermeye başladı
Desenize Short others yüzde 30 u asacak
Soru şu : nasıl Short açalım efenim![]()
Kırin lan dersleri , girmeyin o derslere evde kendiniz çalışın
En kötü ihtimalle sınıfı geçersiniz sıkıntı olmaz yani![]()
Ortamı geren Konyaspor başkanına ayıp..Konyaspora tebrikler...
Çünkü Aykut Kocaman da ısrar ettiler, inandılar, hep Kocamanı tek yetkili yaptılar arada FB ye gitsede.
Konya Başkanına gelince, bu adamı rahatsız eden ne acaba.
1-) İzmirin dağlarında çiçek açması batıyormu bu adama?
2-)Bozulmuş düşmaların yel gibi kaçmasından rahatsızmı oluyor, kaçmasalar memnunmu olacak acep?
Tarih tekerrür maalesef, hep aynı şeyi yapıyorlar. İstanbul kuşatmasında da bu Karamanoğulları Osmanlıya dert olmuşlar, Bizansla paslaşmışlar, şimdide Cumhuriyet döneminde T.C. ye dert çıkarıyorlar.
Dediğin gibi "Aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyorlar". Einstein anlatsın bunlara![]()
Yer İmleri