Sayın mohikan gentas ve cusan hakkındaki yorumunuzu çok merak ediyorum teşekkürler...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın mohikan gentas ve cusan hakkındaki yorumunuzu çok merak ediyorum teşekkürler...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sizden ricam BIZIM toptana bakabilir misin? Teşekkürler bol kazançlar hepinize..
Gençler, nassınız, eyi misiniz? Eğleniyonuz mu?
Temmuz ayını da bitirdik hayırlısıyla...
BIST kısa vade yükselen trendi aşağı kırarak nihayet düzeltmeye geçti.
İş Bankası ve Yapı kredi kısa vadeli desteklerini dün kırmıştı, sırada diğer 4 banka var.
Garan 10.48, Halk 14.65, Akbank 10.20, Vakıfbank 6.80 kısa vadeli destekleri olup 1-2 günde kırması beklenir.
Bu arada geçen ay başında yaptığımız Halkbank sayımında son 1 zirve kalmış veya sayım tamamlanmış gibi duruyor.
Son 1 dalga kalmışsa ,15.39 yukarı çıkabileceği son noktadır.
KISA VADE...
9 dalgalık sayımda sona geldik gibi, 1 zirvesi daha olabilir.
Çünkü; aşağıda vereceğim 240 dk'lık çok kısa vade sayımında trend bitmemiş görünüyor.
15.39 geçilemez. Geçilirse bunun üstü BIST için ayrı bir dünyadır.
ÇOK KISA VADE...
Düzeltmeye geçti, 14 TL veya biraz daha altına uzayacak.
6 dalgalık sayımda 15.16 üstünde 2 minor zirve kalmış.
DUHUL : 1999
GENTAŞ geçen ay, CUSAN ve BIZIM 2 ay önce sayıldı.
GENTS 1 zirve daha yaptı.1.56 gördü, kaldı 2 zirve...
CUSAN 3.86 üstünde bir zirvesi olacak. Halen beklemede.
BIZIM 12.75'i yukarı kırıp 3. dalgaları başlattı.
Kısa vade 13'e doğru bir düzeltme gelebilir,ama orta vade yönü yukarıdır. 18 TL'ye çıkabilir
DUHUL : 1999
saolasın...
ozaman bist yükselmesi kağıtların uçması yeni girenler için tuzak oluyor.. sonuçta birilerine devretmeleri gerekiyor malları...
yaz ayları turist etkisiyle dolar biraz gevşedi ama bu durum kalıcı olmayacak ve dolar tırmanışa başlıyacak ozman..
dengeli olmakta fayda var full malda olana kolay gelsin işleri zor ozaman..düşüncem...
birde size zahmet krdrd bakabilirmisin bu günki düzeltmeemi yoksa malmı ykıyorlar anlamlandıramadım..tesekkkürler..
USDA ıhglm lütven çoçuklarıyın gününü göresin abim tşklerr
Yer İmleri