Sayfa 17/66 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 524 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Sinema-Televizyon / İzlenenler Yorumlarr ...

Alıntı Originally Posted by koray Yazıyı Oku
    [sıze=3]
    > haftanın filmleri ...
    [/sıze]
    eline sağlık.

Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    eline sağlık.
    Teeşekkürlerr,
    iyi hafta sonları ...

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Alien: Covenant

19 Mayıs 2017 de Türkiye’de

http://www.filmpuani.com/index.php/2...an-paylasildi/
    Dün izledimm,
    klasik Alien severlerin beklentilerini karşılamıyor sanki ...
    Ama robotumsuların kendi algıları, eski ahide göndermelerle dolu aralarındaki konuşmaları güzel olmuş ve böylece Covenant, Prometheus'a bağlanmışş ...
    Ridley Scott yaşlandı tabi göndermelerde buna göre şekilleniyor, bundan sonra çekerse daha felsefik olur tahminimm ...

Bu game of thrones'un hacklenmesi ne kötü olmuş.. yeni bölüm internete sızdırılmış..
    Ayrıca gelecek bölümlerin konularıda hacklenmis..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Dün izledimm,
    klasik Alien severlerin beklentilerini karşılamıyor sanki ...
    Ama robotumsuların kendi algıları, eski ahide göndermelerle dolu aralarındaki konuşmaları güzel olmuş ve böylece Covenant, Prometheus'a bağlanmışş ...
    Ridley Scott yaşlandı tabi göndermelerde buna göre şekilleniyor, bundan sonra çekerse daha felsefik olur tahminimm ...
    tüm uzay bilimkurguların ana felsefesini moda haline gelen prometheusa bağlamalarının son kurbanıda alien olmuş haklısınız.
    alien ın orjinal senaryosundan uzaklaşılmış, ne vardı sanki alien uzayda biryerlerde bir gezegende varolan endemik bir tür olsaydı, mutlaka prometheusa bağlamakda neyin nesi ? izledim ve beğenmedim ha oyunculuğa laf yok zaten kadro A kalite

saygılar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    2017 yapımı sniper/ "the wall" son 10 yılda izlediğim en iyi savaş filmleri arasında sayılabilir, filmin işleyişi ve mesajlar balyoz gibi , anlatmayacağım ancak doğada av ve avcı arasında süregelen kamuflaj ve tuzak kurma becerisinin hayatta kalmada ne denli önemli olduğu bariz ortada, film sizi şaşırtacak etkileyecek bundan eminim, akıl dolu bir film, beğeneceksiniz

“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    tüm uzay bilimkurguların ana felsefesini moda haline gelen prometheusa bağlamalarının son kurbanıda alien olmuş haklısınız.
    alien ın orjinal senaryosundan uzaklaşılmış, ne vardı sanki alien uzayda biryerlerde bir gezegende varolan endemik bir tür olsaydı, mutlaka prometheusa bağlamakda neyin nesi ? izledim ve beğenmedim ha oyunculuğa laf yok zaten kadro A kalite
    Scott'ın Alienlerde ki kurgusunu takip etediyseniz tuaf gelirr

Sayfa 17/66 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •