Sayfa 480/549 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bu derece risk iştahının olduğu borsada mantık işlemez. Mantıksızca yükseltilen hisseler acemi borsacıların üstüne yıkılacak geçmişte olduğu gibi çok ocaklar sönecektir. Biz yine ayakta kalacağız...
    Sayın çağrıbey;
    Daha öncede yazmıştım..
    Siz de 0.70 TL den alamamanın psikolojik pişmanlığı var ve bunu hisseyi taaaa 0.75 TL den beri kötüleyerek pişmanlığını bastırmaya çalışıyorsun.
    Tektu alamayınca daha ucuz olan 0.70 TL altındaki yağı tercih ettin..
    Neden niçin aldığını sende belki bilmiyorsun ama sadece tektu dan ucuz olduğu için aldığın kesin.. ..
    Tektu 1.00TL üzerine atmış hala ocakların söneceğinden dem vuruyorsun...Vazgeç bu sevdadan bence pes de artık..
    Yanıldım de..Keşke Tektu alsaymışım de..Ama zordur yanıldım demek farkındayım..
    Gönlüne göre olur yağ inşallah da sende bu psikolojik durumdan çabuk kurtulursun..

Sağlıcakla kal..
    Son düzenleme : hiakkaya; 06-08-2017 saat: 11:30.

Alıntı Originally Posted by hiakkaya Yazıyı Oku
    Sayın çağrıbey;
    Daha öncede yazmıştım..
    Siz de 0.70 TL den alamamanın psikolojik pişmanlığı var ve bunu hisseyi taaaa 0.75 TL den beri kötüleyerek pişmanlığını bastırmaya çalışıyorsun.
    Tektu alamayınca daha ucuz olan 0.70 TL altındaki yağı tercih ettin..
    Neden niçin aldığını sende belki bilmiyorsun ama sadece tektu dan ucuz olduğu için aldığın kesin.. ..
    Tektu 1.00TL üzerine atmış hala ocakların söneceğinden dem vuruyorsun...Vazgeç bu sevdadan bence pes de artık..
    Yanıldım de..Keşke Tektu alsaymışım de..Ama zordur yanıldım demek farkındayım..
    Gönlüne göre olur yağ inşallah da sende bu psikolojik durumdan çabuk kurtulursun..

Sağlıcakla kal..
    ni ye öyle dedin ibrahim bey cagrbey o şekilde konuştukça Tek tu şahlanıyor çıktıkça çıkası geliyor. Bizim ona ihtiyacimiz var..... Bide atayburak var onu da seviyoruz ... Yoksa tektunun olabileceği en son yerler 0.60 kuruşlar fazlası haram vesselam..
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Sn. Gentleman i CUSAN ın sayfasında görmeye başladık.Yeni ufuklar mı var

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Sn Gentleman,Sn Çağrıbey Sn hseylan,tektu gibi hikayesi, bolca beklentisi ve büyük potansiyeli olan fakat kar yapmayan netas nasıl görünüyor?Çorbalık mı,tam bir ziyafetlik mi yoksa ocak söndüren görüntüsü mü var.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    NETAS patlamaya hazir bomba bence !!!

5.  Alıntı Originally Posted by gold_bridge Yazıyı Oku
    Sn. Gentleman i CUSAN ın sayfasında görmeye başladık.Yeni ufuklar mı var

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum selam, Cusan ile ilgilendigimi belirtmistim onceki sayfalarda....

6.  Alıntı Originally Posted by uysal Yazıyı Oku
    Gentleman
    Abim hayırlı bereketli olsun
    Sizin sayenizde ben de az çorba içmedim
    Tektu-metro beklettiler ama değdi
    Bundan sonrada bizi yanlız bırakmayınız
    Portföyümüze ne ekleyim
    Teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayirli olsun dostum,
    Cusan'a odaklandim bu gunlerde....

7. Teşekkürler Sn Gentleman, beş altı yıl öncesinden Netaş tecrubem var.O zaman acemilik ve korkudan çorba ile yetindim.Şimdi de aynı havayı seziyorum biraz bulaştık bakalım inşallah elimizde patlamaz.Saygı ile..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn Gentleman, beş altı yıl öncesinden Netaş tecrubem var.O zaman acemilik ve korkudan çorba ile yetindim.Şimdi de aynı havayı seziyorum biraz bulaştık bakalım inşallah elimizde patlamaz.Saygı ile..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Hayirli olsun dostum...

Sayfa 480/549 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •